• coach
 • Rust in je hoofd en lekker in je vel

  Van onrust, stress en piekeren naar een ontspannen leven "go with the flow" en vol geluk en liefde.

  Als je doet waar je van houdt, dan voelt het niet als druk, dan GEEFT het juist energie.
  Ik leer je hoe je jouw leven zo kunt organiseren, dat je in het hier en nu kunt leven én toch alle ballen in de lucht blijven.
  Hoe je snel de juiste keuzes kunt maken met je intuïtie.
  Hoe je via de Wet van de aantrekkingskracht jouw mooiste leven kunt creëren.
  Hoe je kunt denken in oplossingen. 

  Herken je één of meerdere van onderstaande punten:

  • Je ervaart stress of hebt het gevoel de controle kwijt te zijn door alle verschillende rollen (werk, gezin, huishouden, etc)
  • Je voelt je constant moe en hebt een gebrek aan energie
  • Je voelt verdriet of frustratie omdat je kind niet lekker in zijn vel zit
  • Er bekruipen je schuldgevoelens omdat je alles tegelijk doet en toch niet het resultaat krijgt dat je zou willen
  • Je hebt het gevoel de controle kwijt te zijn of tekort te schieten.
  • Je vindt het lastig om te gaan met je hooggevoeligheid
  • Je wilt leren grenzen te stellen
  • Je wilt graag meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Het gevoel "is dit alles?" of "wie ben ik?" en "wat wil ik nu eigenlijk?" bekruipt je.

  Dan is een coachingstraject een goed idee! Als jij ECHT klaar bent voor verandering, dan ga ik je helpen de benodigde stappen te zetten.

  Ik help je de antwoorden in jezelf te vinden en weer vanuit je essentie te gaan leven.
  Ik help je om de opruiming in je hoofd te houden.
  Ik help je om rust te houden op hectische momenten.
  Ik leer je grenzen stellen
  Ik leer je onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat van de ander. 

   

  En dat klinkt nu alsof er heel veel werk aan de winkel is, dat het een moeilijk en lang traject wordt. Dat is NIET het geval! Het is zo eenvoudig, als je maar weet HOE. Ik leer je het hoe, snel en duidelijk. Als jij gemotiveerd bent, als jij de persoon bent die bereid is om stappen te zetten, dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

  Werkwijze

  Ik doe niet aan urenlange analyses van hoe je tot dit probleem gekomen bent. Ik kijk naar welke problemen er NU zijn en waar je naar toe wilt, welke doelen je wilt bereiken. Mindset en actie!

  Dus ik leer je hoe je rust in je hoofd kunt krijgen, hoe je grenzen stelt, hoe je in jouw energie kunt blijven, hoe je de rust voor jezelf kunt herpakken, enzovoort. Met duidelijke en snelle oefeningen. 

  Mijn ervaring is dat we in 2 tot 3 sessies van 50 minuten jouw doelen kunnen bereiken. Dan is jouw mindset totaal veranderd. Dan heb je alle tools in handen, zit je weer lekker in je vel en kun je verder.

  Een klant zei ooit "ik heb 6 maanden zonder resultaat bij een psycholoog gelopen en na 2 sessies bij jou voel zit ik weer goed in mijn vel!" Dat zijn complimenten waar ik zo blij van word.

  Als je voelt dat er meer nodig is, als je bijvoorbeeld ook aan de slag willen met oude pijnen, met je verleden, met verdriet, of als je voelt dat er veel te helen valt en dat er meer nodig is om weer op de rit te komen, dan kan ik je een intensief traject van 3 maanden aanraden.

  Tijdens dit intensieve traject kom je twee keer per maand bij mij live op kantoor voor een sessie van 50-60 minuten. Elke week dat we elkaar niet zien hebben we 1 x 20 - 30 minuten telefonisch contact en je kunt mij onbeperkt mailen met je vragen en onzekerheden. Ik steun je 3 maanden lang onvoorwaardelijk, zodat je zeker weet dat er na 3 maanden iets veranderd is. 

  Coaching sessies kunnen zowel live bij mij op kantoor in Zevenaar, als per Skype als je verder weg woont.

  Investering in jezelf

  We vinden het vaak super lastig om in onszelf te investeren, terwijl dat juist zo SUPER belangrijk is. Het leven GAAT om groei, om steeds een stap verder komen, om je dromen en missie naleven. Je wilt achteraf terug kunnen kijken op je leven en zien dat je alle kansen gepakt hebt, dat je er alles aan gedaan hebt om het leven zo mooi mogelijk te maken.

  En dat kun je niet alleen. ALLE succesvolle mensen hebben een coach! Iemand die ze een spiegel voor houdt, iemand die ze een liefdevolle schop onder de kont geeft als dat nodig is, iemand die ze nieuwe vaardigheden leert, enzovoort! 

  Ik heb ook een coach. En mijn coach heeft ook een coach! Waarom? Omdat ook wij nóg verder willen groeien. Er is altijd groei mogelijk, er kan altijd meer! 

  En jij bent op deze pagina omdat je voelt dat je meer wilt, omdat je inziet dat er verandering of groei nodig is. Dus kies voor jezelf. Kies de coach die met jou resoneert, waar jij een goed gevoel bij hebt. 

  Een 1-op-1 sessie van 50-60 minuten vraagt om een investering van 80 Euro inclusief BTW.

  Een intensief traject van 3 maanden vraagt om een investering van 1120 Euro inclusief BTW of 3 termijnen van 395 Euro.

  Als jij hier JA tegen zegt én bereid bent de stappen te gaan zetten, dan garandeer ik je resultaat. Dat gaat je leven ZEKER veranderen!

   

 • Reacties van cliënten

  Yvanka: "Sandra is een warme persoonlijkheid, straalt heel veel rust uit, oor-veroordeeld niet. Ze heeft mij geleerd om weer het positieve te zien, dit heeft mij energie gegeven en hierdoor zit ik weer veel beter in mijn vel. Ze heeft mij ook geleerd dat jij zelf degene bent die actie moet ondernemen als je dingen wilt veranderen. Op de bank blijven zitten en klagen gaat niet helpen en geeft geen voldoening. Doelen stellen, en deze bereiken geeft een goed gevoel. Als je goed voor jezelf zorgt komt je dit ten goede, thuis en op je werk. Elke dag heeft mooie momenten, hoe klein dan ook, ik waardeer en zie deze nu ook. Ik ben er een positiever mens door geworden. Sandra bedankt!"

  Marielle: "Door ons drukke leven met 6 kinderen vergeet ik soms goed voor mezelf te zorgen en ben ik heel erg druk in mijn hoofd. Sandra heeft mij geholpen om een stuk bewuster te worden van mijn gevoel en de rust in mijn hoofd weer te kunnen ervaren. Ook heb ik een stukje verleden een plekje kunnen geven. Is er geen werk meer aan de winkel....jawel! Maar Sandra geeft me genoeg ruimte om dit zelf te bepalen en me een aanzet te geven waar ik mee kan werken en over na kan denken. Als ik merk dat ik de draad weer even kwijt ga raken zal ik zeker weer een beroep doen op Sandra."

  Judith: "Ik kwam bij Sandra omdat ik al een tijd slecht in mijn vel zat. Sandra heeft mij geleerd grenzen te stellen en te focussen op mijn doelen. Na 2 sessies voelde ik mij weer vol energie!"

  Marije: "De EFT behandeling waarbij je klopt op bepaalde punten was verrassend effectief. Ik voelde de energie door mijn lijf stromen én ik voel mij krachtiger. Dank je wel!"

  Elvira: "Sandra is een hele warme persoonlijkheid. Ik vond de coaching heel bijzonder, ik voel mij echt beter en sterker."

  Saskia: "Tijdens het seminar was ik al onder de indruk van de warmte en kennis van Sandra. Daarna heb ik een aantal coaching sessies bij haar gevolgd en daar ben ik heel erg blij mee. Het heeft mij echt geholpen om weer meer in mijn kracht te komen."

 • Contactformulier

  Verstuur

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.

GRATIS 3 gouden tips voor meer balans

Ben jij vaak druk in je hoofd en zou je best wat meer rust en balans willen?

 • Minder stress
 • Minder piekeren
 • Meer balans

Bij tip 3 ontvang je nu een extra cadeautje!

Ik heb ook een hekel aan spam en zal zorgvuldig met je gegevens omgaan.

x