DroomLeven Academie Gratis

Rust in je hoofd Academie

GRATIS lidmaatschap

Welkom bij de Rust in je hoofd Academie!

Ben jij vaak druk in je hoofd en ben je erg goed in piekeren? Je bent niet de enige!

Als ex piekerkoningin weet ik er alles van!

Je leest al EX piekerkoningin. Ik heb geleerd hoe ik de regie over mijn gedachten kan nemen. Hoe ik piekergedachten kan ombuigen naar effectief piekeren wanneer dat nodig is. En hoe ik de gedachtenstroom kan stoppen als die gedachten niet productief zijn.

Als ik het kan leren, dan jij het ook!

Kies voor verandering

Ik wil je heel graag leren hoe jij jouw leven ook kunt veranderen, hoe je ook kunt kiezen voor meer rust in je hoofd en je leven. Hoe je meer en meer vanuit je hart kunt gaan leven. Als je nu aanmeld, dan heb je de eerste stap gezet! 

Na je aanmelding krijg je GRATIS toegang tot: 

Het E-Book 3 gouden tips voor meer balans

Module 1 van de online training Omgaan met Hooggevoeligheid:

Wat is hooggevoeligheid? 

Het creatiedagboek

Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf maken.

Het universum steunt jou onvoorwaardelijk. Hoe beter jij kunt verwoorden wat je wilt en hoe dankbaarder je bent, hoe sneller jij je dromen zult verwezenlijken.

Het is heel krachtig om elke dag te schrijven over al jouw doelen. De twijfels die ongetwijfeld langs komen, kun je al schrijvend omdraaien naar een positieve flow. Je krijgt inzicht waarom het WEL mag lukken. Schrijf elke ochtend in jouw creatiedagboek en je laat magie toe in jouw leven.

Het dankbaarheiddagboek

Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven.

Dankbaarheid werkt via een universele wet die je hele leven bepaalt. De wet van de aantrekkingskracht zorgt ervoor dat je meer krijgt van dat waar je dankbaar voor bent.

Toegang tot de Rust in je hoofd Mastermind op Facebook

Dit is een besloten groep om elkaar te inspireren, motiveren en steunen. Ik organiseer er regelmatig een livestream waarin ik vragen beantwoord en workshops geef.

Zijn er kleine lettertjes? 

NEE, die zijn er niet. Dit is 100% GRATIS. 

Het is mijn passie en missie om de wereld een beetje mooier te maken. Om jou te laten genieten van jouw leven, om je te helpen bij het creëren van rust en je te begeleiden bij het zetten van de stappen die nodig zijn om jouw DroomLeven te creëren. Dus als jij zegt “Ja Sandra, ik neem nu het geluk in eigen hand en meld mij aan”, dan heet ik je van harte welkom en krijg je direct toegang tot het complete gratis Rust in je hoofd pakket.

Meld je nu GRATIS aan

Ga terug naar de homepagina van Succesvol in Balans