• Free Happy Woman Enjoying Nature. Beauty Girl Outdoor.

  Gratis trainingen

  Ben jij vaak druk in je hoofd en zou je best wat meer rust en balans willen? En zou het helemaal mooi zijn als je vanuit rust bezig zou kunnen gaan met “wie ben ik echt?”, “wat wil ik echt?”, “wat zijn mijn dromen en missie?”, zodat jij ook een droomleven kunt creëren?

  Dan ben je hier op de juiste plaats!

  Waarom geef ik zo veel gratis weg? Omdat het mijn passie en missie is meer geluk te creëren. Om de wereld een beetje mooier te maken. Omdat ik zie in mijn omgeving hoeveel vrouwen er worstelen met het hoog houden van alle ballen. Omdat ik zie hoeveel vrouwen er niet volledig gelukkig zijn en niet het leven van hun dromen leven.

  En ik weet uit ervaring dat het anders kan. Als ex piekerkoningin en stresskip, weet ik hoe het is én weet ik hoe je dit kunt veranderen. Als ik het kan leren kan iedereen het leren!

  Gelukkig zijn is een keuze. Er is maar één persoon verantwoordelijk voor jouw geluk en dat ben je zelf! En ik ben er om je te helpen, ik geef in de DroomLeven Academie tips, inspiratie en support om het geluk te creëren.

  Ik creëer elke dag nieuwe content, nieuwe blogs, nieuwe audio’s en nieuwe trainingen. Alles gericht op het creëren van DroomLevens. Ik geef live streams op Facebook en organiseer webinars. Ik wil zo veel mogelijk vrouwen inspireren en motiveren om het maximale uit het leven te halen. Om niet meer akkoord te gaan met een zesje, maar het leven tot een dikke vette 9 te maken.

  Dit is waar jij je op dit moment gratis voor aan kunt melden:

  E-Book 3 gouden tips voor meer balans

  DroomLeven Academie GRATIS pakket met gratis trainingen en toegang tot een besloten Facebookgroep

  Liefs, Sandra

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.

GRATIS 3 gouden tips voor meer balans

Ben jij vaak druk in je hoofd en zou je best wat meer rust en balans willen?

 • Minder stress
 • Minder piekeren
 • Meer balans

Bij tip 3 ontvang je nu een extra cadeautje!

Ik heb ook een hekel aan spam en zal zorgvuldig met je gegevens omgaan.

x