Leven vanuit jouw kracht en kwaliteiten

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Kwaliteiten gaan over HOE je dingen doet. Door zicht te krijgen op je kwaliteiten weet je waar je goed in bent, welke kwaliteiten je meer in zou kunnen zetten én je krijgt zicht op vaardigheden waar je beter in zou willen worden.

En wat zijn jouw valkuilen?

Elke kwaliteit heeft ook zijn eigen valkuil. Je kunt valkuilen het beste vergelijken met slechte eigenschappen. Een valkuil is dan ook een eigenschap of kwaliteit die je te veel, of als destructief talent, inzet en laat zien.

Een kwaliteit wordt automatisch een valkuil als je er het woord ‘te’ voor zet. Een valkuil kun je ook zien als een uitdaging om aan te werken, zodat het weer een kwaliteit kan worden.

Ontdek jouw kwaliteiten

In deze training ga je ontdekken:

wat jouw huidige kwaliteiten zijn

welke kwaliteiten je zou willen ontwikkelen

hoe je deze kwaliteiten kunt ontwikkelen

wat jouw valkuilen zijn

hoe je om kunt gaan met ergernissen

Erger jij je wel eens aan een ander?
Waarschijnlijk wel. Iedereen heeft wel eens ergernissen. En eigenlijk zijn ergernissen heel erg interessant. In deze training vertel ik je er meer over en zul je erachter komen wat een ergernis jou kan vertellen. Je zult verbaast staan!Wat zit er bij deze training?

1

Het E-Book en werkboek ontdek jouw kwaliteiten

Een E-Book vol met informatie en oefeningen om te ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn, wat jouw valkuilen zijn, welke kwaliteiten je graag zou willen ontwikkelen én hoe je dat kunt doen.

Ook ontdek je wat een ergernis jou kan leren. Eye opening en interessant!

2

Audio ontdek jouw kwaliteiten

De complete training is ook ingesproken als audio, zodat je waar en wanneer je maar wilt deze training kunt luisteren. Als je de hond uit laat, als je aan het sporten bent, als je het huishouden doet, als je in bed ligt, noem maar op. De audio is downloadbaar, zodat je deze ook offline kunt luisteren. Het is super waardevol om informatie te horen, het zorgt ervoor dat de informatie nog veel beter bij je binnen komt, zodat je er ook mee aan de slag kunt gaan.

 - De audio duurt 31 minuten -

Deze training is onderdeel van de DroomLeven Academie het Mastermind Pakket en het VIP pakket

NACK;
raw print:
array(3) { ["result"]=> string(4) "NACK" ["message"]=> string(36) "Halted; postid not set (getpostmeta)" ["stacktrace"]=> array(1) { ["tip"]=> string(53) "stacktrace suppressed; only available for admin users" } } pretty print:
  • result => NACK
  • message => Halted; postid not set (getpostmeta)
  • stacktrace =>
    • tip => stacktrace suppressed; only available for admin users

(raw printed)