Next Level Doelen Waarmaken 2017

handen-website

Next Level Doelen Waarmaken 2017

Ben jij écht klaar voor verandering? Wil jij uit de waan van de dag stappen én nu echt voor jezelf kiezen en acties ondernemen richting jouw doelen? Gaat jou dit alleen lukken, of wil je het samen doen?

Immers… als het makkelijk was dan had je het allang bereikt!

happiness-6-website

Vroeger kwam er werkelijk helemaal niks van mijn goede voornemens en doelen terecht. Daarom heb ik het Doelen Waarmaken programma ontwikkeld. Omdat ik weet hoe moeilijk het is om dromen écht uit te laten komen, om doelen écht te bereiken. En omdat ik weet hoeveel gelukkiger je bent als het WEL lukt.

Hierbij ga ik zelf het goede voorbeeld geven. Al mijn doelen, dromen, uitdagingen en (hopelijk zo min mogelijk) teleurstellingen, zowel zakelijk als privé, ga ik delen met de Doelen Waarmaken groep. Exacte omzetcijfers, kosten, opbrengen, deelnemers… ik ga ze delen.

Ik besefte namelijk dat ik niet graag mijn doelen in een groep op zou schrijven, zou delen met de wereld. Dat is MEGA kwetsbaar!! Want dan voelt het als een moeten, dan valt het op als je een doel niet haalt, dan voelt het als je moeten verantwoorden als iets niet lukt. Ik voelde mijn eigen weerstand om mijn doelen te delen.

Hoe kan ik van anderen iets vragen dat ik zelf niet een doe? Ik wil een voorbeeld zijn, ik wil andere vrouwen inspireren en motiveren, ik wil levens mooier maken, ik wil DroomLevens creëren. En dat kan alleen als ik zelf het goede voorbeeld geef op ALLE gebieden.

Als ik laat zien wat er voor nodig is om de meeste doelen wel te halen.
Als ik laat zien dat ik soms ook een doel niet haal.
Als ik laat zien hoe ik daar mee om ga.
Als ik laat zien hoe ik alles zie als leerproces.
Hoe ik altijd actie blijf ondernemen.
Hoe ik bijstuur indien nodig.
Hoe ik omga met blokkades en weerstand.
Als ik laat zien wat er mogelijk is.

Hiermee wil ik je inspireren en motiveren. Want eerlijk is eerlijk, ik ben in het najaar van 2016 volledig opnieuw begonnen door het lanceren van mijn online programma. Ik ben in september met niets gestart, ik had geen enkele online training. Mijn omzet ging terug naar vrijwel nul. Ik had wel kosten en moest investeren in van alles (kantoor, programma’s, apparatuur).

Ik heb succes en ik maak fouten. Ik leer enorm. Ik heb een gave groep om mij heen verzameld die ik mag coachen en begeleiden in de DroomLeven Training en in de VIP groep. De start van mijn online onderneming is een feit!

En ik heb grootse dromen en doelen. Het is super spannend om die uit te spreken. Want dat betekent ook dat je precies weet wat mij wel en niet lukt. Hoe het mij wel of niet lukt. En ik doe het, hoe spannend ik het ook vind. Want ik wil een voorbeeld zijn. Ik wil je inspireren.

Dus ik snap hoe kwetsbaar het voelt om jouw doelen te delen. Maar weet dat er geen falen bestaat. Alleen maar leermomenten. En juist door jouw doelen te delen kan ik en de rest van de groep je steunen, meedenken en motiveren. Zodat de kans super groot is dat jouw doelen en dromen uit gaan komen. En jij behoudt altijd de eind regie. Jij beslist wat je wilt delen. Jij beslist of je bij wilt sturen, of je de acties onderneemt die nodig zijn, of je er uiteindelijk wel of niet voor wilt gaan.

Als je het alleen doet is de kans groot dat jouw plan vroeg of laat in een lade beland, dat je vast loopt en denkt “laat maar” of dat je zo op gaat in de waan van de dag, dat er niets veranderd.

Als je elke maand met mij “aan tafel” gaat en vertelt

 • hoe de afgelopen maand voor je geweest is
 • of je alle doelen hebt behaald
 • wat er nodig is om verder te kunnen
 • en wat je plannen voor de komende maand zijn

dan gaat het je lukken! Dan ga je al die doelen waar maken!

Dit om de tafel zitten doen we in een groepscoachingcall in webinarvorm. Je kunt dit live volgen de eerste woensdag van de maand en er wordt een opname gemaakt zodat je dit op elk moment dat je wilt terug kijken. Ook kun je de opname zo vaak kijken als je wilt.

Ik beantwoord je vragen.
Ik geef je wanneer nodig een liefdevolle schop onder de kont.
Ik inspireer en motiveer je om stappen te zetten.

Resultaten t/m maart 2017

De deelnemers van het Doelen Waarmaken programma maken enorme sprongen in hun ontwikkeling. Ze halen het ene na het andere doel! Het slagingspercentage van de doelen ligt VER BOVEN HET LANDELIJK GEMIDDELDE! Landelijk worden slechts 17% van de doelen behaald.

In januari zijn 64% van de doelen helemaal behaald in de Doelen Waarmaken groep, 30% van de doelen is gedeeltelijk behaald of is men mee bezig en slechts 8% is niet behaald.

In februari zijn 70% van de doelen helemaal behaald, 24% is aan gewerkt en 6% niet gehaald.

In maart zijn 72% van de doelen helemaal behaald, 20% gedeeltelijk of mee bezig en 8% niet behaald.

Voor wie is dit programma?

Voor iedereen die kiest voor persoonlijke groei en geluk. Voor iedereen die inziet dat geluk in jezelf zit, dat er ACTIE nodig is om dingen te bereiken. Voor iedereen die echt klaar is voor een volgende stap.

VIP’s doen GRATIS mee met dit Next Level Doelen Waarmaken 2017 programma! Het zit inbegrepen in hun lifetime pakket.

Deelnemers aan Vrouwenpower krijgen als bonus 2 maanden Vip coaching calls, inclusief 2 maanden Doelen waarmaken!.

Je kunt dit gave programma los kopen met 50% korting (geldig t/m 30 april 2017) voor slechts 35 Euro 17,50 Euro per maand. (bij betaling in 1 keer) of 20 Euro per maand bij betaling in termijnen (7 termijnen). 

Wat krijg je in dit programma?

 • Je krijgt 7 coachingcalls waarin we gaan monitoren of je jouw doelen gehaald hebt, wat jouw nieuwe doelen zijn en wat je verder nodig hebt. Ik ga je inspireren en motiveren om je doelen te halen!
 • BONUS: Je krijgt toegang tot mijn persoonlijke doelen en ik geef je een volledige kijk achter de schermen in mijn leven, doelen en dromen, inclusief mijn van 0 naar 10.000 Euro omzet traject.

De groeps-coachingcalls zijn op:

 • Woensdag 3 mei 2017
 • Woensdag 7 juni 2017
 • Woensdag 5 juli 2017
 • Woensdag 6 september 2017
 • Woensdag 4 oktober 2017
 • Woensdag 1 november 2017
 • Woensdag 6 december 2017

Als je niet live bij de calls aanwezig kunt zijn, dan post je op voorhand jouw input in de Facebookgroep en dan worden al jouw vragen beantwoord. Je kunt de opname dan later terug kijken!

Wat levert het je op als je mee doet?

Je zorgt dat de focus er blijft, dat jouw plannen niet onder in een lade belanden. Ik ga je helpen, ik ga al jouw vragen beantwoorden om jou de doelen te laten halen. Ik zal  je inspireren en motiveren. We gaan er samen een super gaaf jaar van maken!

Wat is de investering?

Jouw investering is 350 Euro 122,50 (17,50 per maand) als je in 1 keer betaalt, of 20 Euro per maand als je in maandelijkse termijnen betaalt.

Ja Sandra, deze kans laat ik niet lopen. Ik wil super graag mee doen en betaal 122,50 Euro in 1 keer.

Ja Sandra, ik wil super graag mee doen en betaal in 7 termijnen van 20 Euro.

Zeg nu “ja” en jij doet mee met maar liefst 7 coachingcalls in 2017, zodat jij echt al die dromen en doelen waar gaat maken. En dan mag je als superbonus achter de schermen mee kijken in mijn leven.

Liefs,

Sandra_4