Grip op emoties!

Hoe vaak heb jij al gedacht: Vanaf vandaag...

zal ik niet meer schreeuwen

laat ik mij niet meer op de kast jagen

ga ik meer in mijn kracht staan

ga ik meer aandacht geven aan mijzelf/ mijn partner/ mijn kind

ga ik tijd besteden aan mijn hobby in plaats van uitgeput op de bank ploffen

en 's avonds kom je erachter dat het weer niet gelukt is.

Waarom is het zo lastig om gewoonten te veranderen? 

Verandering is op komst!

Tijdens deze training vertel ik jou hoe ons brein werkt én hoe je hier invloed op uit kunt oefenen.

je krijgt inzicht in jouw eigen processen

je krijgt meer grip op emoties en gedrag

je krijgt er een frisse dosis energie van

je leert een "goed gevoel - oefening"

je leert een "emotie omdraai techniek" 

Chantal

Het was leuk en leerzaam om deze training te volgen. In korte tijd heb ik een aantal bruikbare tips gekregen. En alles was héél herkenbaar!

Wil jij grip krijgen op je emoties?
Ben jij toe aan:


Een volgende stap


Meer rust en balans


Bewust kiezen voor verandering

Mariska

Eye opening! Echt een heel interessante training, hier ga ik mee aan de slag! 

De training wordt gegeven door Sandra, een ervaren Life Coach

Ik ben Sandra van Lenthe, het gezicht achter Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik Life Coach voor vrouwen. Het is mijn passie om vrouwen meer te laten genieten van hun drukke bestaan, hun leven en/of hun gezin. 

Jaren lang heb ik mij ook enorm mee laten slepen door mijn emoties. Ik was erg gevoelig voor stemmingswisselingen en kon daarin blijven hangen. Ik ben zo blij dat ik geleerd heb om op een andere manier met mijn emoties om te gaan. Ik leer heel graag andere vrouwen ook hoe ze meer grip kunnen krijgen op hun emoties. Emoties voorkomen kan niet, je kunt er wel mee leren omgaan. Je kunt kiezen voor verandering!

Silke

Dank je wel voor de bijzondere training. Echt leerzaam en mooie dingen gehoord en gezien. Waardevol! Het was een moment om even de balans op te maken en bewust te worden van de dingen die het er echt toe doen.

Het is tijd voor actie!

De sleutel tot verandering ligt in jouw handen.

In deze training zit inbegrepen:

1

Het E-Book Grip op emoties

Een E-Book vol met informatie en tips over emoties. Hoe ontstaat een emotie? Hoe kun je omgaan met een emotie? Hoe verander je gewoonten? Hoe zorg je ervoor dat emoties je leven niet beheersen en overspoelen? Hoe neem je de leiding over je emoties? Dit en nog veel meer.

2

Audio Grip op emoties

De complete training is ook ingesproken als audio, zodat je waar en wanneer je maar wilt deze training kunt luisteren. Als je de hond uit laat, als je aan het sporten bent, als je het huishouden doet, als je in bed ligt, noem maar op. De audio is downloadbaar, zodat je deze ook offline kunt luisteren. Het is super waardevol om informatie te horen, het zorgt ervoor dat de informatie nog veel beter bij je binnen komt, zodat je er ook mee aan de slag kunt gaan.

 - De audio duurt 50 minuten -

3

Meditatie een goed gevoel oproepen

Je kunt wanneer je maar wilt een goed gevoel oproepen! Al jouw fijne herinneringen liggen opgeslagen in jouw onbewuste brein. In deze meditatie leer ik je hoe je dit gevoel weer op kunt roepen. Een goed gevoel in 5 minuten, klinkt dat niet heerlijk?

 - De meditatie audio duurt 5 minuten -

4

Emotie omdraai oefening

Zou jij willen dat een negatieve emotie in 2  minuten geneutraliseerd wordt? Dat kan met deze oefening!  Het kost je slechts 2 minuten, laat je verbazen!

 - De snelle audio oefening duurt 3 1/2 minuut -

Wat levert de training je op?


Je leert hoe een emotie ontstaat


Je krijgt inzicht hoe je gewoonten kunt veranderen


Je leert hoe je leiding neemt over je emoties


Je leert twee technieken waarmee je op elk moment jouw emoties kunt laten verdwijnen


Je leert hoe je op elk moment een goed gevoel op kunt roepen

Cindy

Ik heb veel nuttige en bruikbare informatie gekregen tijdens deze training die goed toepasbaar is in het drukke gezinsleven.

Dit aanbod is geldig gedurende 

04
Days
02
Hours
04
Minutes
22
Seconds

Jouw investering voor deze training is normaal gesproken 49,50 inclusief BTW, nu tijdelijk kun je deze training kopen voor slechts EUR 1,99!

EUR 49,50 nu 1,99

14 dagen Niet goed, geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan ontvang je binnen 14 dagen je investering retour.

NACK;
raw print:
array(3) { ["result"]=> string(4) "NACK" ["message"]=> string(36) "Halted; postid not set (getpostmeta)" ["stacktrace"]=> array(1) { ["tip"]=> string(53) "stacktrace suppressed; only available for admin users" } } pretty print:
  • result => NACK
  • message => Halted; postid not set (getpostmeta)
  • stacktrace =>
    • tip => stacktrace suppressed; only available for admin users

(raw printed)