De invloed van jouw omgeving

en zelf invloed uitoefenen

De invloed van je omgeving

Wat is de invloed van mijn omgeving? Van je ouders, van je familie, van je vrienden, van de leraren vroeger op school, van je collega’s?

Die invloed is veel groter dan je misschien zou denken. Als jouw moeder hygiene erg belangrijk vond, dan is de kans groot dat hygiene ook voor jou een issue is. OF je vindt het ook heel belangrijk OF je hebt je er tegen afgezet, in elk geval is de kans bijzonder klein dat je er neutraal in kunt staan.

Als je nadenkt over iets wat voor jou heel belangrijk is, hoe komt het dat dit belangrijk voor je is? Van wie heb je die overtuiging overgenomen?

Het is super interessant om op deze manier naar al jouw oordelen en meningen te kijken. Deze training zal echt een eye opener voor je zijn.

Overtuigingen ombuigen

Ik vraag je namelijk ook om jouw overtuigingen om te buigen, om te kijken wat er dan gebeurt als je dit ombuigt volgens de methode van Byron Katie. 

meer voor elkaar krijgen door taal

En ik leer je hoe je zelf meer invloed uit kunt oefenen, hoe je door een handige manier van communiceren meer voor elkaar kunt krijgen bij je kinderen, je partner, je collega, enzovoort.

actief luisteren

En tot slot ga ik je uitnodigen om beter te luisteren naar wat een ander vertelt. Want zodra iemand iets vertelt, begint ons brein er zich een mening over te vormen en zijn we niet meer voor de volle 100% bij het gesprek. Als je écht luistert, dan voelt de ander zich begrepen, dan ontstaat er een intiemere band, dan is er ruimte voor liefde en begrip. Want zeg eens eerlijk, zit jij te wachten op al die goed bedoelde adviezen of wil je soms gewoon even je verhaal kwijt?

Wat zit er bij deze training inbegrepen?

1

Het E-Book / Werkboek ik en mijn omgeving

  • De invloed van jouw omgeving
  • Draai het om!
  • Meer voor elkaar krijgen door op een handige manier gebruik te maken van taal
  • Actief luisteren
2

Audio ik en mijn omgeving

De complete training is ook ingesproken als audio, zodat je waar en wanneer je maar wilt deze training kunt luisteren. Als je de hond uit laat, als je aan het sporten bent, als je het huishouden doet, als je in bed ligt, noem maar op. De audio is downloadbaar, zodat je deze ook offline kunt luisteren. Het is super waardevol om informatie te horen, het zorgt ervoor dat de informatie nog veel beter bij je binnen komt, zodat je er ook mee aan de slag kunt gaan.

- De audio duurt 30 minuten -

Jouw investering voor deze training is 49,50 nu tijdelijk 39,50 inclusief BTW

14 dagen Niet goed, geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan ontvang je binnen 14 dagen je investering retour.

NACK;
raw print:
array(3) { ["result"]=> string(4) "NACK" ["message"]=> string(36) "Halted; postid not set (getpostmeta)" ["stacktrace"]=> array(1) { ["tip"]=> string(53) "stacktrace suppressed; only available for admin users" } } pretty print:
  • result => NACK
  • message => Halted; postid not set (getpostmeta)
  • stacktrace =>
    • tip => stacktrace suppressed; only available for admin users

(raw printed)