Persoonlijk leiderschap in 6 weken

Als het druk is in je hoofd, ervaar je waarschijnlijk ook onrust. Voor verandering, voor meer rust in je hoofd is een nieuwe manier van denken nodig.

Persoonlijk leiderschap helpt je in dit proces, neemt je in 6 weken stap voor stap mee naar een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van leven.

Persoonlijk leiderschap bepaalt hoe je leven eruit ziet. Het heeft invloed op je relaties, op je werk, op je geluk, op je financiën, op alles! 

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wie je werkelijk kunt zijn, om jouw droomleven te creëren?

kies je ervoor slachtoffer of leider van het leven te zijn?

Als je hoopt op een magische pil of een toverstaf, dan is dit programma niets voor jou. Voor andere resultaten zijn echt andere acties nodig. Als je wilt dat er iets verandert dan zul je in actie moeten komen!

Als jij open staat voor nieuwe inzichten, voor nieuwe acties, als je écht klaar bent voor een volgende stap in je leven, lees dan vooral verder!

Persoonlijk leiderschap neemt je in 6 weken mee naar een transformatie:

Verantwoordelijkheid nemen

Dankbaarheid

Je energieniveau verhogen

Ochtendrituelen

De energie van geld

Communicatie

Verantwoordelijkheid nemen

"Ja maar hij", "ja maar zij", "ja maar de omstandigheden". Er zijn altijd mogelijkheden om de verantwoordelijkheid buiten jezelf te leggen. Alleen dat maakt je ook enorm machteloos, je wordt een slachtoffer. 

Als je ervoor kies verantwoordelijkheid te nemen, altijd en overal, dan stap je in de regie. Dan stap je in het leiderschap. 

In deze les laat ik je zien hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen en laat ik je zien wat er kan veranderen als je deze keuze maakt. Als je kiest voortaan de leider te zijn van je leven.

Dankbaarheid

Hoe kun je verlangen, vragen om meer, als je niet tevreden bent met wat je hebt? We willen altijd meer, een groter huis, een mooiere auto, leukere vrienden, meer liefde, meer waardering, meer, meer, meer....

Wat is er allemaal wel in je leven om dankbaar voor te zijn? Voel je die dankbaarheid? Toon je die dankbaarheid? 

Ga op zoek naar de wonderen in je leven met deze les.

Verhoog je energieniveau

ALLES is energie. Je lichaam bestaat uit energie, je gedachten bestaan uit energie, alles om je heen bestaat uit energie.

Hoe hoger jouw energieniveau is, hoe meer rust je zult ervaren en hoe fijner je leven is. Voor een droomleven is een hoog energieniveau super belangrijk.

Voor een ideaal energie niveau is de energiedriehoek super belangrijk: Mindset, slaap / beweging, voeding.

Over deze drie aspecten vertel ik je van alles in deze les. Tips, inzichten en ACTIE!

Ochtendrituelen

Wat hebben Oprah Winfrey, Anthony Robbins, Louise Hay en Gabrielle Bernstein met elkaar gemeen?

Ze hebben allemaal een krachtig ochtendritueel! Elke ochtend nemen ze bewust de tijd om hun dag en het leven dat ze wensen te creëren. Op deze manier halen ze alles uit hun leven!

Vraag jij jezelf ook wel eens af: “Hoe komt het dat de 1 wel succesvol is en de ander niet? Waar ligt dit aan? “

Ik vind het mega interessant om daar naar te kijken, om daar van te leren, om te ontdekken wat zij anders doen! Succes en geluk hebben NIETS te maken heeft met toeval. Je creëert het zelf! Je kunt jezelf programmeren voor succes!

In deze les geef ik suggesties voor krachtige ochtendrituelen, zodat je zelf jouw rituelen kunt gaan ontwikkelen. Zodat jouw leven ook kan veranderen, zodat jij ook alles eruit kunt gaan halen wat erin zit!

De energie van geld

Het taboe onderwerp in onze maatschappij: geld!

We doen vaak heel geheimzinnig over geld. Niemand mag weten hoeveel we precies verdienen, je vertelt niet hardop waar je het aan uit geeft. Tijdens onze opvoeding krijgen we al de nodige geldblokkades mee "geld groeit niet aan de boom", heb je vast ook wel eens gehoord?! 

Draait alles in het leven om geld of zou geld juist niet belangrijk moeten zijn? Hoe kom je aan deze overtuiging? En hoe kom je eraf?

In deze les laat ik je op een andere manier naar geld kijken. Nodig ik je uit om geld in je leven toe te laten. Om geld te gaan zien als liefdevolle energie die in overvloed door jou heen mag stromen.

Communicatie

We horen elkaar wel, maar we luisteren niet....

Alles draait om communicatie. Communicatie in jezelf, je innerlijke dialoog. Communicatie met de mensen om je heen. 

We luisteren vaak om te antwoorden, niet om daadwerkelijk goed te luisteren en elkaar te begrijpen. Om zonder oordeel te horen wat de ander zegt.

Communicatie is zo mega belangrijk. Als je communicatie skills verbeteren, verandert er zo veel in jouw leven. Deze les leer ik je hoe je die technieken kunt verbeteren. 

Kies voor persoonlijk leiderschap in 6 weken

Ben jij na het lezen van deze informatie razend enthousiast om dit programma te volgen?

Ben jij echt klaar voor verandering, om de leiding te nemen over jouw leven?

Wat is persoonlijk leiderschap waard? Eigenlijk kun je daar geen prijs op plakken. Ik heb voor 12.000 Euro trainingen en coaching gevolgd om te komen waar ik nu ben, om volledig te kiezen voor persoonlijk leiderschap.

Dus wat voor prijs plak je dan op dit programma? 1.500 Euro? 999 Euro? Ik heb ervoor gekozen de prijs laagdrempelig te houden, ook al weet ik dat deze kennis veel meer waard is. Ik heb gekozen voor 299 Euro inclusief BTW.

Zomeractie: Omdat ik de zomer in mijn hoofd heb, geef ik je nu in de maanden juli en augustus zelfs nog 50% korting op deze prijs. Voor deze super lage prijs krijg je toegang tot 6 videolessen, totaal 190 minuten aan video's! 

299 Euro   149 Euro!

Na aankoop krijg je lifetime toegang tot de training. Met andere woorden: je kunt de training kijken wanneer je wilt, waar je wilt en je kunt onbeperkt opnieuw de video's bekijken!

14 dagen Niet goed, geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan ontvang je binnen 14 dagen je investering retour.

* Bij aankoop van de training pakket ga je akkoord met de algemene voorwaarden

NACK;
raw print:
array(3) { ["result"]=> string(4) "NACK" ["message"]=> string(36) "Halted; postid not set (getpostmeta)" ["stacktrace"]=> array(1) { ["tip"]=> string(53) "stacktrace suppressed; only available for admin users" } } pretty print:
  • result => NACK
  • message => Halted; postid not set (getpostmeta)
  • stacktrace =>
    • tip => stacktrace suppressed; only available for admin users

(raw printed)