Ben je klaar met de onrust en de drukte in je hoofd?

Ik heb zo veel vrouwen zien transformeren van complete onrust naar balans tussen hoofd en hart. Zodat ze weer voelden wat ze écht wilden en ze meer en meer op hun intuïtie konden gaan vertrouwen. Ik heb ze geholpen met inzichten, het helen van blokkades en angsten, zodat ze weer vol de regie konden nemen en voor (zelf)liefde konden kiezen. Dit kan ik doen vanuit mijn eigen ervaring, ik weet wat ervoor nodig is. Als ex-piekerkoningin en ex-stresskip mag ik nu een bijdrage leveren aan de transformatie van honderden vrouwen.

Nu is het jouw beurt!

Ik wil je dolgraag helpen op dit transformerende pad, je leren hoe je meer rust in je hoofd en in je leven kunt hebben, zodat je geen last meer hebt van stress en piekeren en je regie kunt nemen over je gedachten en emoties.

De meeste vrouwen hebben veel ballen in de lucht te houden en bungelen zelf ergens onder aan hun prioriteitenlijst. Misschien herken je het wel:

Je zou meer tijd voor jezelf zou willen

Je vindt het (soms) lastig om balans te vinden tussen alle verschillende rollen

Je hebt last van een kort lontje of schuldgevoelens

Je bent vaak moe of gehaast

Je piekert veel

Je hebt vraagtekens bij wie ben ik, wat wil ik, wat vind ik belangrijk?

Je bent niet de enige!!

Ik help je om dingen te veranderen, te zorgen voor meer balans, te zorgen voor een positieve en oplossingsgerichte mindset, zodat jij weer vanuit je hart kunt gaan leven in plaats van je hoofd. 

Ik help je, leer je de stappen, leer je de mindset en álles wat je nodig hebt voor deze levens veranderende transformatie. Hoofd en hart weer verbinden, dat is waar het om gaat. Stap voor stap neem ik je mee. 

In deze academie krijg je vanaf dag 1 toegang tot de trainingen in het gekozen pakket. Je kunt kiezen uit het basispakket en het VIP pakket. In beide pakketten coach ik je wekelijks om meer rust in je hoofd, lijf en leven te krijgen.

RuST IN JE HOOFD TRAINING

Je krijgt toegang tot de Rust in je hoofd training, bestaande uit 10 modules:

Grip op emoties

Balans tussen liefde en angst

Stop het piekeren

Stress de baas

Leven vanuit jouw kracht en kwaliteiten

Ik stel grenzen en bewaak ze

De invloed van jouw omgeving én zelf invloed uitoefenen

Heel je blokkades

De kracht van liefde en dankbaarheid

Van droom naar missie

Wekelijkse coaching 

In de Academie coach ik je wekelijks. Elke week zit ik een uur klaar om alle vragen te beantwoorden. En weet je wat het leuke is? Je leert ook mega veel van de vragen van anderen! Het is zo inspirerend om de vragen en antwoorden van anderen te horen. Om te zien hoe anderen groeien. Van elkaar kun je zo veel leren en zo hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden!

Je kunt dit live volgen of de opname later terug kijken. Vragen mag je live stellen en op voorhand inzenden. Tijdens de livestream geef ik antwoord op de vragen. Jij ziet mij wel, ik zie jou niet. Je typt je vragen en ik geef live in beeld antwoord. Deze sessie wordt opgenomen en jij kunt zo vaak als je wilt, wanneer en waar je maar wilt de opname bekijken. 

Bovendien krijg je toegang tot alle opnames van oude coaching calls. Zo kun je zo veel leren als je maar wilt. Bij elke call geef ik aan wat de behandelde onderwerpen zijn. Dus kies wat jij wilt leren!

oplossingsgericht en positief leven

Persoonlijke groei is super belangrijk om gelukkig te zijn. Alles wat in de natuur stil staat, sterft langzaam af. Als persoon is het ook super belangrijk om niet stil te staan, maar om te groeien. Om doelen na te streven. Om steeds een stap verder te komen.

Niemand kan dit proces alleen. Het is super belangrijk om een voorbeeld te hebben, om een inspirator te hebben. Iemand die je een spiegel voor houdt, iemand die je motiveert. Iemand die jou naar een hoger level tilt.

Daarom hebben alle succesvolle mensen een coach! Ik heb zelf ook een coach en mijn coach heeft ook weer een coach. Het is super belangrijk om iemand te kiezen die een stap verder is dan jij, zodat je kunt groeien! 

creëer jouw droomleven

Als jij resoneert met mijn energie, als jij voelt dat je van mij kunt leren, dan ben je van harte welkom in de Rust in je hoofd Academie!

Je krijgt dat toegang tot een besloten VIP Facebookgroep met gelijkgestemden. Met allemaal leden die hetzelfde doel hebben. Je kunt van elkaar leren, elkaar inspireren en motiveren. 

Alle online trainingen zijn zowel in E-Book als AUDIO beschikbaar. Ik ben zelf groot fan van audio's. Je kunt ze luisteren waar je wilt, wanneer je wilt. Tijdens het sporten, tijdens het huishouden, tijdens het autorijden, tijdens het uitlaten van de hond, noem maar op. Audio's zijn ontzettend inspirerend en krachtig. Ik luister zelf vrijwel dagelijks een audio voor het slapen gaan en tijdens het hardlopen luister ik liever een audio dan muziek. Het gebeurt regelmatig dat ik nog een extra blokje om doe, omdat ik zo graag de audio af wil luisteren!

Ben jij klaar voor de transformatie?

Voor wie is dit pakket geschikt?


Jij verlangt naar meer rust, meer balans. Je wilt minder stress en minder piekeren.


Je wilt grenzen stellen én doelen bepalen. 


Je wilt het leven je niet meer laten overweldigen, je wilt aan het roer gaan staan, je kiest voor verandering en groei.


Je wilt je intuïtie ontwikkelen, zodat je nog beter en sneller beslissingen kunt nemen en je echt kunt voelen wat jouw levensmissie is. 

én....


Je wilt het niet alleen doen

Je ziet in dat je jezelf geen spiegel voor kunt houden. Dat het heel erg prettig is om het samen te doen met gelijkgestemden. Je wil je kwetsbaar op kunnen stellen in een hechte, vertrouwde groep. Zodat je onbeschaamd vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Dat je weet dat er altijd liefdevol gereageerd zal worden.


Je zoekt een inspirator

Je ziet in dat je een voorbeeld en inspirator nodig hebt. Iemand die je een schop onder de kont durft te geven als het nodig is. Iemand die je onvoorwaardelijk steunt. Iemand die een stap verder is dan jij en waarvan je zo veel kunt leren, zodat je kunt groeien.

In het Rust in je hoofd Academie vind je dit allemaal!

"Ik raad iedereen de Rust in je hoofd training aan, Sandra is voor mij DE coach!"

Michelle

De Rust in je hoofd Academie heeft mij geleerd om in de spiegel te kijken. Om het beste in mensen om mij heen te zien en in mijzelf. Leven in het hier en nu en zoekend naar mogelijkheden. Ik ervaar zoveel meer innerlijke rust. Sandra is voor mij DE coach. Enthousiast, open, eerlijk en daar als je haar nodig hebt. Het heeft mijn leven verrijkt.

"Ik zit weer op het goede spoor!"

Wendy

De Rust in je hoofd Academie heeft mij geholpen om anders naar dingen te kijken maar ook naar mezelf! Ik heb het gevoel dat ik weer op het goede spoor zit, ben positiever en zekerder van mijzelf. 

"Ik zet eindelijk de stappen die ik al zo lang wilde zetten... dankzij deze rust in je hoofd training"

Lizzy

De gratis online cursus van Stress naar Rust prikkelde mij om eindelijk echt met mezelf aan de slag te gaan! Met name de Livestreams en daarmee de mooie interactie met Sandra en de andere deelnemers maakte voor mij echt het verschil met andere online cursussen. Enige twijfel want vond ik het dit bedrag waard om door te gaan? Normaal zou ik hier echt wakker van liggen…en gek genoeg nu niet. Het voelde goed en heb de sprong naar de Rust in je hoofd training + het (vervolg) VIP Pakket gemaakt, waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Dankzij de enthousiaste en waardevolle coaching en inzichten van Sandra, en de spiegel die ze waar nodig even voor houdt, maak ik eindelijk de stappen die ik al zo lang wilde maar alleen niet wist te maken. Dank je wel Sandra!

wat levert het je op?

Als je jouw tijd, energie en geld investeert, wat levert het je dan op?

Je zult persoonlijk ontzettend gaan groeien, je gaat enorme stappen zetten. Je zult meer rust én motivatie en enthousiasme dan ooit gaan ervaren. Je gaat je blokkades helen en naar een hoger level komen. 

Je leert vertrouwen te hebben in jezelf, je gevoel te volgen, zodat je jouw DroomLeven kunt creëren.

Je leert grenzen stellen én bewaken. Je ontdekt wat de invloed van jouw omgeving is én hoe je zelf meer invloed kunt hebben op je omgeving. Hoe je meer voor elkaar kunt krijgen van de mensen om je heen. Hoe je vriendschappen kunt verdiepen, hoe je met nog meer liefde met je naasten kunt leven.

Je ontmoet een fantastische groep gelijkgestemden in de VIP Facebookgroep, waar jij je geliefd, begrepen en gesteund zult voelen.

Je kunt kiezen voor een zilver lidmaatschap, waarbij je zelf bepaalt hoe lang je deze support nodig hebt. Als je kiest voor het gouden lidmaatschap, dan heb je LIFETIME toegang tot ALLE online trainingen en coaching calls. Je kunt dit programma volledig in jouw eigen tempo volgen. 

wat zit er in de rust in je hoofd training?

Toegang tot de rust in je hoofd online training (lifetime)

Je houdt lifetime toegang tot de 10 modules van de Rust in je hoofd training. Je kunt ze volgen waar je wilt, wanneer je wilt en zo vaak als je wilt.

Toegang tot de VIP Facebookgroep (3 maanden)

Je kunt iedere dag masterminden met deze groep gelijkgestemden. Je kunt vragen stellen, ervaringen delen en elkaar motiveren. 

Toegang tot wekelijkse coaching calls (3 maanden - 12 calls)

Je mag coaching vragen stellen over alle issues waar je tegen aan loopt. Je mag vragen stellen over de trainingen en je mag concrete situaties voorleggen. Deze coaching calls zijn super waardevol, je leer ook heel veel van de vragen van anderen!

Betaling in 1 keer of in 3 termijnen

Dit pakket betaal je of in 1 keer of gedurende 3 termijnen.

Wie ben ik?

Ik ben Sandra van Lenthe, het gezicht achter Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik Life Coach. Het is mijn passie om vrouwen meer te laten genieten van hun drukke bestaan, hun leven en/of hun gezin.

Als ex piekerkoningin en stresskip, weet ik hoe het is. Ik was echt zo flexibel als een loden deur en hield echt niet van veranderingen en verrassingen. Niet echt handig als je kinderen krijgt… Kinderen leven namelijk naar wat ze voelen. Ze willen NU eten, ze willen NU geholpen worden, enzovoort. Ik heb moeten leren om meer flexibel te zijn.

Ik heb besloten opleidingen te volgen en mij te verdiepen in ‘hoe werkt ons brein en hoe krijg je grip op je gedachten en emoties’. Mijn leven is totaal veranderd. Ik heb rust gevonden en kan flexibel mee gaan op de golven van het leven. Ik denk positief en bij uitdagingen denk ik in oplossingen.

Als ik het kan leren, kan iedereen het leren! Het is mijn missie geworden om jou ook te helpen meer rust en balans te krijgen. En om vanuit die rust jouw DroomLeven te creëren. Zodat je erachter komt “wie ben ik nu echt”, “wat wil ik nu echt”, “wat is mijn passie en missie”.

Gelukkig zijn is een keuze. Er is maar één persoon verantwoordelijk voor mijn geluk en dat ben ik zelf! Die regie wil ik jou ook leren nemen, als jij de keuze maakt dat het tijd is voor verandering, dan ben ik er om je te helpen. Ik geef in de Rust in je hoofd Academie tips, inspiratie en trainingen om het geluk te creëren. En mijn klanten krijgen mijn onvoorwaardelijke support, elke dag opnieuw. Elke week inspireer en motiveer ik ze via de coachingcalls en elke dag ben ik in de VIP Facebookgroep aanwezig.

De waarde van dit pakket

Ik heb zelf voor meer dan 10.000 Euro aan opleidingen en coaching gevolgd om al deze kennis op te doen. Deze 10 trainingen kosten los 495 Euro.

+

Een live coaching sessie van 50 minuten kost 80 Euro. Jij krijgt 3 maanden toegang tot wekelijks een uur online coaching en tot alle opnames van coaching calls.

Totaal zijn er 12 live coaching calls - waarde 960 Euro 

startdatum: 4 oktober 2017

Het is slechts 2 keer per jaar mogelijk om in te stappen op deze super waardevolle Rust in je hoofd training. De eerst volgende startdatum is 4 oktober 2017.

De volgende mogelijkheid zal pas weer in 2018 zijn.

RUST IN JE HOOFD TRAINING

Online trainingen + online coaching 3 MAANDEN

Toegang tot 10 modules Rust in je hoofd training:

 • Grip op emoties
 • Balans tussen liefde en angst
 • Stop het piekeren
 • Stress de baas
 • Leven vanuit jouw kracht en kwaliteiten
 • Grenzen stellen en bewaken
 • De invloed van jouw  omgeving
 • Heel je blokkades
 • De kracht van liefde en dankbaarheid
 • Van Droom naar Missie
 • Je krijgt lifetime toegang tot deze trainingen. Dit houdt in dat je ze kunt volgen waar je wilt, wanneer je wilt, zo vaak als je wilt.

Je mag wekelijks de groeps-coachingscall bijwonen, waarin al jouw vragen beantwoord worden.

 • Wekelijks LIVE calls bijwonen én je krijgt toegang tot opnames van ALLE calls die al geweest zijn.
 • Je krijgt toegang gedurende 3 maanden, 12 calls.

Je krijgt toegang tot de besloten VIP groep op Facebook. (Dit is een intiemere groep dan de gratis Mastermindgroep)

Totale waarde 1.455 Euro

399 Euro

Nu tijdelijk

347 Euro

Het is geen probleem om in termijnen te betalen. Je kunt betalen in 3 termijnen van 122 Euro

14 dagen Niet goed, geld terug garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn, dan ontvang je binnen 14 dagen je investering retour.

* Bij aankoop van een pakket ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

NACK;
raw print:
array(3) { ["result"]=> string(4) "NACK" ["message"]=> string(36) "Halted; postid not set (getpostmeta)" ["stacktrace"]=> array(1) { ["tip"]=> string(53) "stacktrace suppressed; only available for admin users" } } pretty print:
 • result => NACK
 • message => Halted; postid not set (getpostmeta)
 • stacktrace =>
  • tip => stacktrace suppressed; only available for admin users

(raw printed)