Stop het piekeren

Online training

Ben jij vaak druk in je hoofd?

En ben je heel erg goed in piekeren?

Zou jij de regie willen over die gedachten?

Wil jij ontdekken:

Wat piekeren precies is?

Hoe piekergedachten ontstaan?

Hoe je grip kunt krijgen op die piekergedachten?

Ik geef je 9 tips om te stoppen met piekeren!

Deze training is ontwikkeld door Sandra, een ervaren Life Coach

Ik ben Sandra van Lenthe, het gezicht achter Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik Life Coach voor vrouwen. Het is mijn passie om vrouwen meer te laten genieten van hun drukke bestaan, hun leven en/of hun gezin. 

Als ex piekerkoningin en stresskip weet ik hoeveel last je hiervan kunt hebben. Ik weet hoe het is én ik weet hoe je dit kunt veranderen. Als ik het kan leren, kan iedereen het leren! 

Gelukkig zijn is een keuze. Er is maar één persoon verantwoordelijk voor jouw geluk en dat ben je zelf! Jij kunt leren om rust en geluk in jouw leven te creëren en ik help je daarmee via deze trainingen. 

Het is tijd voor actie!

De sleutel tot verandering ligt in jouw handen.

De training bevat:

1

Het E-Book en tevens werkboek Stop het piekeren

15 pagina's vol informatie over hoe piekeren ontstaat, wat piekeren is  én hoe je piekeren kunt stoppen, hoe je de regie neemt. Je krijgt maar liefst 9 tips om piekeren te stoppen. Het zijn praktische oefeningen voor inzicht en verandering.

2

Audio stop het piekeren

De complete training is ook ingesproken als audio's, zodat je waar en wanneer je maar wilt deze training kunt luisteren. Als je de hond uit laat, als je aan het sporten bent, als je het huishouden doet, als je in bed ligt, noem maar op. De audio is downloadbaar, zodat je deze ook offline kunt luisteren. Het is super waardevol om informatie te horen, het zorgt ervoor dat de informatie nog veel beter bij je binnen komt, zodat je er ook mee aan de slag kunt gaan.

- duur 33 minuten -

Deze training is onderdeel van het DroomLeven Academie Mastermind Pakket én het VIP Pakket.

NACK;
raw print:
array(3) { ["result"]=> string(4) "NACK" ["message"]=> string(36) "Halted; postid not set (getpostmeta)" ["stacktrace"]=> array(1) { ["tip"]=> string(53) "stacktrace suppressed; only available for admin users" } } pretty print:
  • result => NACK
  • message => Halted; postid not set (getpostmeta)
  • stacktrace =>
    • tip => stacktrace suppressed; only available for admin users

(raw printed)