• Tarieven

   

  Individueel coachingstraject 3 maanden 1120 inclusief BTW
  Individuele Coaching 1-op-1 sessie* 80,- inclusief BTW
  Community

  39,- inclusief BTW per maand

       
  Reiki 1 Cursus 135 inclusief BTW
  Reiki 2 Cursus €  166 inclusief BTW
  Reiki 3A cursus 222 inclusief BTW
  Reiki 3B cursus 1200 inclusief BTW
  Reiki verdiepingsdag 120,- inclusief BTW
  Laat het los VIP dag 160 inclusief BTW
  Opleiding Reiki Therapeut 750 inclusief BTW

   

  * Individuele Coaching kan live op mijn kantoor in Zevenaar of per Skype. Losse sessies zijn alleen te boeken door bestaanden klanten, die reeds een traject bij mij gevolgt Je betaalt na afloop van de sessie per pin of contant.

  ** Voor alle trainingen en begeleiding geldt: Betaling bij aanmelding via iDeal. Indien je in termijnen betaalt, betaal je de eerste termijn direct bij aanmelding per iDeal. De volgende maanden ontvang je een betaalverzoek in jouw email inbox om de betaling wederom via iDeal te voldoen.

  Vergoedingen en belastingaftrek

  Voor particulieren zijn er diverse manieren om de kosten voor coaching vergoed te krijgen.

  Via de werkgever

  De meeste werkgevers reserveren per medewerker een opleidingsbudget. Dit budget mag ook ingezet worden voor coaching en trainingen die gericht zijn op persoonlijke vaardigheden. Bovendien wordt de begeleiding van een coach vaak als veel effectiever ervaren, dan zo maar ergens een dure cursus volgen. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken naar de mogelijkheid om de kosten voor coaching vergoed te krijgen vanuit het opleidingsbudget.

  Via de Arbo-dienst van je bedrijf

  Als je in de ziektewet zit, of jouw emmer zit zo vol dat uitval / een burn out op de loer licht, dan kun je via de Arbodienst verzoeken om een traject van individuele coaching, met als doel het verhogen van psychische weerbaarheid. Werkgevers zijn in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter namelijk verplicht om alles in het werk te stellen om het herstel van de werknemer te bevorderen. De kosten van een coachingstraject worden dan (over het algemeen) door de werkgever gedragen.

  Via de zorgverzekering

  Coaching behoort niet tot het basispakket van de zorgverzekering. Afhankelijk van het soort (aanvullende) polis dat je hebt afgesloten kan het zijn dat coaching wel voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt. Informeer bij jouw verzekeraar naar de mogelijkheden.

  Via de belasting

  Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan in verband staan met inkomensverwerving en of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Je kunt 30 tot 50% van de kosten aftrekken als je de coaching kunt boeken als studiekosten, er geldt wel een drempel van 250 Euro (in 2016). Regels over aftrek van kosten veranderen regelmatig, als je zekerheid wilt over de mogelijkheid voor belastingaftrek, neem dan contact op met de belastingdienst of je belastingadviseur.

  Via het UWV

  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reïntegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

  Bedrijven en ZZP'ers

  De kosten voor coaching zijn te boeken als zakelijke kosten en de BTW (21%) kan terug gevorderd worden.

   

  Succesvol in Balans is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50506145.

  Het BTW nummer is 190997921B01.

  Klik hier voor de algemene voorwaarden

  Klik hier voor het privacy statement

  Ik ben aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatief Therapeuten. Voor het indienen van klachten neem je eerst contact op met Succesvol in Balans. Meer informatie over GAT vind je hier: https://gatgeschillen.nl

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.

GRATIS 3 gouden tips voor meer balans

Ben jij vaak druk in je hoofd en zou je best wat meer rust en balans willen?

 • Minder stress
 • Minder piekeren
 • Meer balans

Bij tip 3 ontvang je nu een extra cadeautje!

Ik heb ook een hekel aan spam en zal zorgvuldig met je gegevens omgaan.

x