doTERRA basistraining

Training: Olie als wondermiddel

Deze masterclass olie als wondermiddel is live gegeven op 23 november 2018. Ik vertel hierin van alles over essentiële oliën. Onder de video vind je nog aanvullende informatie als je enthousiast bent over de oliën.

Als je na het bekijken van de video training enthousiast bent om ook oliën van doTERRA aan te schaffen, mail dan naar sandra@succesvolinbalans.nl of vraag direct zelf een account aan.

Ik kan ook een account voor je aanmaken (kosten 25 Euro per jaar) en dan kun je met 25% korting alle oliën zelf rechtstreeks bij doTERRA kopen.

Deze inschrijfkosten betaal je niet als je kiest voor een enrollment kit (bijvoorbeeld het Home Essentials pakket), dan is het eerste jaar lidmaatschap gratis.

Het Home Essentials pakket is echt een aanrader, omdat hier de 10 meest gebruikte oliën + een diffuser in zitten. De totale korting ten opzichte van los aanschaffen is ruim 80 Euro! Klik hier om het pakket te bekijken en meer te lezen over de oliën.

Maandaanbieding!
Elke maand heeft doTERRA een speciale maand actie. Klik hier voor de actuele maandaanbieding!

Als je via mij een account aan vraagt, krijg je met betrekking tot doTERRA ook onbeperkt ondersteuning en begeleiding van mij persoonlijk!