doTERRA

Ruik en ervaar de olie en je bent verkocht, zo ging het bij mij!
dōTERRA oliën zijn zó puur en zó zuiver, zoiets had ik nog nooit eerder ervaren.

dōTERRA betekent letterlijk ‘ geschenk van de aarde’. Alle oliën zijn 100% natuurzuiver.  Daarmee kunnen de oliën je gezondheid geweldig ondersteunen.

Alle oliën hebben zowel een fysiek, als emotionele en mentale voordelen. Het hele gezin kan ondersteunt worden met het gebruik van de oliën. Of het nu gaat om lekkerder slapen met lavendel, ondersteuning bij een opgeblazen darmsysteem met pepermunt, ondersteunen van het immuunsysteem met on guard, kalmering van emoties met Bergamot of kinderen helpen meer focus te houden met de Think-roller. Voor alles is een olie!

Ik vind het belangrijk dat dōTERRA ook maatschappelijk bijdraagt aan een mooiere wereld. Zo betalen ze alle boeren die grondstoffen aan hen leveren een vast salaris om de kwaliteit voor op te zetten. Daarnaast bouwen ze ziekenhuizen, scholen en slaan ze een waterput in landen die veel minder ontwikkeld zijn.  Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om met dōTERRA te gaan werken.

Het systeem

dōTERRA is een MLM (Multi Level Marketing) systeem, dat kun je vergelijken met bijvoorbeeld het Tupperware systeem.

Dat betekent dat dōTERRA niet te koop is in de winkel, maar uitsluitend via een adviseur.

Het aantal adviseurs groeit enorm wereldwijd en ook in Nederland is er steeds meer vraag en aanbod. Eigenlijk zou iedereen de essentiële olie in huis moeten hebben en zo ver zijn we nog lang niet. Er is dus ook nog veel te doen, ook voor nieuwe adviseurs, om iedereen kennis te laten maken en profiteren van deze geweldige ondersteuning in de gezondheid.

De klanttevredenheid ligt ontzettend hoog bij dōTERRA. Maar liefst 81% van de klanten die met de olie aan de slag gaat, plaatst vervolgbestellingen omdat ze zo tevreden zijn. Bij andere MLM bedrijven ligt dit percentage op 10%.

Je merkt ook dat veel gebruikers zo enthousiast zijn dat ze ook de olie willen gaan verspreiden. Ze starten een eigen bedrijf en gaan anderen informeren en adviseren over de oliën. Hiermee kun je een heel lucratief bedrijf opbouwen!

Over het product

Waarom is er zo’n groot prijsverschil tussen verschillende merken essentiële oliën? Dat heeft alles te maken met de puurheid van het product. Hoe puurder hoe duurder. Je kunt je voorstellen dat een flesje olie waar maar 5% puur product in zit en verder is aangelengd met water, alcohol en synthetische geurstoffen, veel goedkoper geleverd kan worden dan een 100% puur product.

Dat maakt ook dat van vrijwel geen enkel merk de olie ook ingenomen mag worden. dōTERRA is zo puur dat veel oliën ook inwendig gebruikt mogen worden (check altijd eerst de voorschriften)

Goed om te weten, is dat dōTERRA olie bestaat uit:

  • 100% natuurlijk
  • 100% zuiver, dus niet verdund
  • 100% pure etherische olie
  • gecertificeerd op therapeutische waarde (CPTG® certificatie)
  • geen conserveringsmiddelen
  • geen synthetische bestanddelen
  • geen pesticiden
  • geen chemische substanties

dōTERRA met korting bestellen

Als je een account hebt bij dōTERRA kun je met 25% korting de oliën bestellen. De kosten voor een account zijn 25 Euro inclusief BTW per jaar, dit heb je er meestal met 3 flesjes olie al uit!

Als je start met een startpakket, bijvoorbeeld het Home Essentials startpakket, dan krijg je het eerste jaar je account gratis!

Als je wilt mag je de oliën tegen winkelwaarde verkopen en dus 25% per flesje olie verdienen.

Geld verdienen met dōTERRA

dōTERRA kent twee soorten klanten/ leden:

  1. Whole sale customers – klanten die alleen oliën voor eigen gebruik of wederverkoop kopen.
  2. Wellness Advocates – klanten die mee willen bouwen aan dōTERRA en een (succesvol) bedrijf willen runnen.

Als je interesse hebt om klant te worden bij dōTERRA stuur mij dan een email! Ik help je heel graag verder.

Loyalty Rewards Program

dōTERRA heeft een “spaarsysteem” dat je kunt vergelijken met airmiles. Als je ervoor kiest om elke maand te bestellen, dan wordt dat beloond met gratis oliën en punten die je ook in kunt zetten voor gratis oliën. Hoe langer je mee doet, hoe meer punten je krijgt per bestelling.  Deelname hieraan is niet verplicht en kun je op elk moment stopzetten (je opgebouwde percentage vervalt dan wel). Hier vertel ik er meer over.