doTERRA Home Essentials startpakket

Het Home Essentials startpakket is een perfecte start met dōTERRA. Je ontvangt dan namelijk de 10 populairste olien én een diffuser met een korting van ruim 80 Euro!

Dit is de inhoud en waarde van het pakket:

Lavendel 15 ml € 23,30
Lemon 15 ml € 11,50
Pepermunt 15 ml € 21,20
Melaleuca 15 ml € 19,35
Oregano 15 ml € 27,25
Frankincense 15 ml € 72,60
Deep Blue 5 ml € 36,30
Breath / Air 15 ml € 23,60
Zengest 15 ml € 36,30
On guard 15 ml € 36,30
Diffuser € 47,20
Inkoopwaarde totaal € 354,90
Pakketprijs € 272,25
Korting € 82,65

Hiermee heb je een super deal en een fantastisch pakket om mee te starten. Dit pakket is inclusief de startkosten van 25 Euro!

Ik gebruik alle oliën. Ik zal even kort door de bocht per olie zeggen waar ik de oliën zoal voor gebruik. Voor uitgebreidere uitleg, ga via het menu naar de beschrijving per olie.

Lemon: voor afvoeren van afvalstoffen en ’s morgen voor op gang brengen van de maag, voor goede spijsvertering (en afslanken). Lemon kun je ook gedurende de dag drinken omdat het gewoon lekker is.

Pepermunt: als ik last heb van opgezette darmen, dan drink ik een glas water met 1 druppel pepermunt. Binnen een half uur zijn mijn darmen rustig! Bij verkoudheid een druppel op het gehemelte om meer lucht te krijgen. Heerlijk in de diffuser met bijvoorbeeld wild orange.

Melaleuca: tegen luizen! Ik heb drie dochters met lang haar. Als je in een plantenspuit een aantal druppels water toevoegt (ik doe ca 6 druppels) daar houden luizen niet van. Verder ook een wondermiddel bij waterwratjes, het was het enige dat echt hielp. Verder echt antibacterieel in te zetten.

Oregano: een druppeltje in tomatensaus is heerlijk!

Frankincense: op dichte (brand)wonden en de huid geneest super snel.

Deep Blue: bij spierpijn en pijn in bijvoorbeeld je nek, schouders of rug.

Breathe/ Air: tegen snurken. Als mijn dochter dit in de diffuser heeft snurkt ze niet. Ik ken ook mannen die 1 druppel op de borst doen en dan niet snurken. Verder geeft deze olie echt lucht. Bij verkoudheid / benauwdheid een beetje (verdund) ter hoogte van de longen en/of in de diffuser.

Zengest: bij buikgriep, voedselvergiftiging of eten dat niet lekker gevallen is. Deze is met anijs en pepermunt en brengt de darmen tot rust.

On guard: de beschermer tegen virussen! Als iemand in het gezin ziek of verkouden is, helpt deze olie je om de rest niet te besmetten. Je kunt ‘m in de diffuser doen om de ruimte te reinigen. In de nek om de persoon te beschermen. In afwaswater om bacteriën te doden. De mond spoelen met water met een beetje on guard tegen tandvleesproblemen.

Mail mij als je dit pakket aan wilt vragen of vraag direct zelf dit pakket aan via deze instructie.

Liefs,