Healy

Healy maakt frequentie therapie beschikbaar voor iedereen, ook voor dagelijks thuisgebruik. Mijn interesse was direct gewekt toen ik hierover hoorde, omdat ik zeer goede ervaringen heb met bioresonantie, wat feitelijk ook een vorm van frequentie therapie is.

Alles is energie en elke cel in jouw lichaam heeft een bepaalde energietrilling, een frequentie. Op het moment dat een cel uit balans raakt, door een drukke werkdag, door emoties, door slecht slapen, enzovoort, kun je minder lekker in je vel zitten of zelfs klachten krijgen.

Frequentie therapie kan je ondersteunen in het herstellen van de trilling, waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

De Healy heeft een medische certificering voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alhoewel de Healy veel meer programma’s heeft en er tal van andere positieve verhalen zijn, mag ik daar hier niet over uitweiden, omdat het voor die vlakken niet medisch gecertificeerd is en de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Het is wetenschappelijk moeilijk vast te stellen dat je aura beter beschermd wordt, of dat je gemakkelijker ontprikkelt. Voel, ervaar en wordt enthousiast!

Healy werkt holistisch en kan jou op alle gebieden ondersteunen, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Healy is een apparaatje van 5×5 cm dat je eenvoudig op je kleding clipt en dat je kunt bedienen met jouw smartphone.

Healy is wat mij betreft next level zelfzorg! Fantastisch om in te zetten naast Reiki en andere vormen van energiewerk.

Soorten Healy en prijzen

Er zijn 4 verschillende edities van Healy:
– Healy Gold – € 505,36 inclusief BTW
– Healy Holistic Health – € 1.013,76 inclusief BTW
– Healy Holistic Health Plus – € 1.522,16 inclusief BTW
– Healy Resonance – € 2.538,97 inclusief BTW

Kort door de bocht: hoe duurder de versie, hoe meer mogelijkheden. Toen ik mij verdiepte in de keuze welke Healy ik aan zou schaffen las ik “uiteindelijk wil iedereen de Resonance”.

Ik kan niet in jouw portemonnee kijken, dus kies de versie die binnen jouw budget past, en ga er vanuit dat je uiteindelijk graag de Resonance wilt. Dit kun je bereiken door een upgrade te kopen, door een upgrade gratis te verdienen (mail mij voor meer informatie) of door direct de Resonance aan te schaffen.

Wat is het grote voordeel van de Resonance? Die versie is in staat om uit te meten wat je nodig hebt, biedt de mogelijkheid om frequenties in jouw aura te trillen én om mensen (en dieren) op afstand te behandelen. Ook kun je de aura analyseren en behandelen.

Ik heb zowel een Healy Gold voor in mijn bedrijf om de werking te laten ervaren en een Healy Resonance voor mijzelf en ons gezin thuis. Ik ben zó enthousiast over de Resonance, die kan ik echt geen dag meer missen.

Een Healy kopen

Healy is uitsluitend verkrijgbaar via Social Selling en dus niet via de reguliere stenen winkels.

Social Selling houdt in dat als jij enthousiast bent over Healy en vervolgens iemand anders ook enthousiast maakt, dat je de inschrijving voor die persoon regelt en een percentage over de aankoop ontvangt.

Verkoop vanuit ervaring en enthousiasme is zo veel waardevoller!

Ik heb de Healy eerst zelf een aantal weken uitgeprobeerd, omdat ik alleen maar iets wil aanprijzen waar ik voor de volle 100% achter sta. Ik wil uit ervaring kunnen delen. Mijn ervaring lees je hieronder.

Als je meer informatie wilt of direct een Healy wilt bestellen, neem dan contact met mij op. Ik help je heel graag verder.

Je loopt geen enkel risico met het kopen van een Healy, want als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, dan mag je deze binnen 14 dagen retourneren en ontvang je jouw investering retour.

Mijn ervaring

Ik ben razend enthousiast over Healy. Door mijn extreme hooggevoeligheid heb ik snel last van overprikkeling, van stress en van slaapproblemen. Ondanks dat ik na Reiki een hele periode beter geslapen heb, is met het verhogen van mijn gevoeligheid mijn ‘slaapprobleem’ ook terug gekomen.

Als ik het Healy Gold programma ‘ontspanning’ draai, dan voel ik direct alle spanning en overprikkeling van mij af glijden.

Als ik te weinig geslapen heb of het gevoel heb ‘leeg’ te zijn, dan geeft het Healy Gold programma ‘meer energie’ mij direct meer energie.

Het heeft ongeveer twee weken geduurd om het juist slaap programma te vinden én om daadwerkelijk beter te gaan slapen. Voor het eerst in jaren slaap ik al weken achter elkaar veel beter en word ik echt uitgerust wakker. Voor mij werken de slaapprogramma’s uit Holistic Health (en hoger) het beste.

Healy in jouw bedrijf

Veel Reiki therapeuten, holistisch behandelaars, masseurs, mensen die met dieren werken enzovoort zetten de Healy aanvullend in op hun behandeling.

Je kunt de Healy gebruiken voor jouw eigen gezin, je klanten en jouw dieren.

Als je anderen kennis laat maken met het effect van Healy, dan is de kans groot dat ze ook graag een Healy aan willen schaffen via jou. Je ontvangt commissie over elke aankoop en je kunt een gratis upgrade verdienen. Mail mij als je daar meer over wilt weten!

Uiteindelijk zou elk gezin een Healy ‘moeten’ hebben, omdat het zo super waardevol is in zelfzorg.

Healy is het eerste en op dit moment enige draagbare frequentie apparaat met medische certificering, dat tegen deze relatief lage prijs op de markt beschikbaar is voor zowel bedrijven als particulieren. Begin 2020 is Healy in Nederland geïntroduceerd en neemt sindsdien een enorme vlucht. Dankzij de vele enthousiaste reviews groeit Healy heel erg snel.

Starten met Healy

Het advies is om de eerste twee weken te starten met de programma’s uit het Gold Cyclus. Deze kunnen voor ontgifting in het lichaam zorgen, dus begin rustig met 1 programma per dag en bouw het langzaam op. Drink altijd voldoende water als je met energie werkt (1,5 tot 2 liter water per dag). Uiteindelijk mag je 3 programma’s per dag draaien + een aantal keer trillen vanuit de Resonance.

Er zijn een aantal contra-indicaties voor de Healy: de eerste drie versies kun je niet gebruiken tijdens zwangerschap, zijn niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, een pacemaker hebben of metalen voorwerpen in het lichaam hebben of wanneer er kans bestaat op bloedingen of embolie. De Resonance versie kun je WEL gebruiken bij deze contra-indicaties.

Als je via mij de Healy koopt dan ontvang je uitgebreide instructie en begeleiding van mij en mijn upline.

Eerst proberen?

Wil je de Healy eerst een keer proberen? Dat mag natuurlijk! Als je een cursus/ les bij mij volgt, geef even aan dat je interesse hebt en dan kunnen we gedurende de dag de Healy voor je laten draaien. De meeste programma’s duren 50-60 minuten en dit kan prima tijdens theorie uitleg, een meditatie of de lunch gedraaid worden.

Volg je geen les bij mij, neem dan even contact op om een afspraak te plannen om de Healy te proberen.

Vragen en meer?

Als je nog vragen hebt, mail! Je mag gratis een informatie webinar volgen, ik kan je brochures met informatie toesturen, de links van meer video’s sturen, je aansluiten bij een Faceboekgroep met ervaringsverhalen, enzovoort.

Liefs, Sandra