Karuna Ki, level 1

Vanaf vandaag staat de eerste level van Karuna Ki voor je klaar!

Karuna Ki is geen vervanging van, maar juist een enorme uplevel voor Usui Reiki Masters. Karuna Ki bestaat net als Usui Reiki uit 3 levels: level 1 t/m level 3 Mastergraad. Je ontvangt van mij elke maand een nieuw level, dus in 3 maanden ontvang je volledig Karuna Ki.

De symbolen van Karuna Ki zijn enorm krachtig. Mijn ziel herkende de symbolen toen ik ze zag! Ik werk dan ook veel en graag met deze symbolen.

Karuna Ki betekent Compassie Energie of “de weg van de energie van compassie” Deze inwijdingen sluiten fantastisch aan bij de Kuan Yin inwijding die je vorige maand hebt ontvangen.

Ik heb een meditatie voor je gemaakt die je begeleidt bij het ophalen van de inwijding. Lees eerst het handboek door en kies dan een goed moment voor het ontvangen van de inwijding.

Om-Shanti-Om voorbeeld Chanten:

Na het ophalen van de inwijding, kun je zelf jouw certificaat maken. Uit ervaring blijkt dat sommige computers beter werken met een PNG achtergrond en sommige computers openen het certificaat beter met JPG achtergrond. Probeer uit wat voor jou werkt. Je opent het bestand in Word en vult jouw eigen naam in. Daarna kun je het certificaat opslaan en/of printen.