Over Sandra


Ik ben Sandra van Lenthe, oprichtster van Spiritueel opleidingscentrum Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik trainer voor meer energie, bewustzijn en spirituele groei.

Als eigenaar van een goedlopend opleidingscentrum, ben ik nu ook inspirator op het gebied van spiritueel ondernemen. Je kunt mij dagelijks volgen via Instagram.

Waarom Succesvol in Balans?

Stress, piekeren, faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid… ik ben ervaringsdeskundige!

De tropenjaren, de periode met kinderen tot 4 jaar, heb ik als heel heftig ervaren. Ik was aan het worstelen met het hoog houden van alle ballen en had veel last van stress, onrust en dips in mijn emoties.

Toen de jongste op school zat, bekroop het gevoel van “Is dit het nou?”. Wat wil IK nou eigenlijk, hoe zie ik mijn toekomst?

Er zijn honderden boeken geschreven over het vinden van balans, opvoeden en moederschap en toch sluit er niet één volledig bij jouw situatie aan. Het internet staat vol informatie, dat kan fijn zijn en het kan ook onzeker maken.

Ik ben opleidingen gaan volgen om op zoek te gaan naar mijzelf. Naar “wie ben ik” en “wat wil ik”, “wat is mijn missie”. En die missie heb ik met Succesvol in Balans gevonden. De positieve psychologie en oplossingsgericht leven passen helemaal bij mij en daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in emoties en hooggevoeligheid.

Inmiddels heb ik al heel veel anderen mogen inspireren. En daar word ik zo blij van! Als iemand blij, positief en met een gevoel van rust de deur uit gaat, dan krijg ik zelf vleugels. Daar geniet ik van!

Ik deel al mijn kennis zowel online als live, zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Ik deel al mijn lessen en inzichten. Ook leer ik je de technieken die echt werken.

online Spirituele Academie

In de online Spirituele Academie van Succesvol in Balans vindt je meerdere online programma’s. Alles wat ik geleerd heb en mij enorm geholpen heeft om de transformatie van stresskip naar een leven vol balans te maken, deel ik met jou! Inmiddels hebben honderden deelnemers de transformatie kunnen maken dankzij deze online Spirituele Academie!

Reiki123cursus.nl

Reiki heeft mij zo veel gebracht! Ik begon met heel veel twijfels van “wat als ik het niet kan?” en “is het niet te zweverig voor mij?”. Niets bleek minder waar. Iedereen kan het leren en doordat ik mijzelf terug gevonden heb ben ik aardser dan ooit én tegelijk is mijn intuïtie enorm verbeterd.

Ervaring

De jaren als moeder zijn een enorme leerschool voor mij geweest. Wij hebben drie dochters (2005, 2007 en 2009). Van onze drie kinderen, zijn er twee een huilbaby geweest. Eén van onze dochters had op haar derde verjaardag nog nooit een nacht doorgeslapen.

Wij hebben hoogbegaafde, hoogsensitieve kinderen, waarvan er 1 strongwilled is. Twee van onze kinderen worstelen met faalangst.

Wij hebben het nodige op ons bordje gekregen en tegelijk ben ik zo dankbaar, want wat hebben onze kinderen ons veel geleerd! Ze zijn spiegels en leren mij ook zo veel over mijzelf!

Ik werd geconfronteerd met mijn eigen angsten, gevoeligheid en perfectionisme. Een mooiere leerschool had ik niet kunnen krijgen. Dit proces heeft mij ertoe gebracht te gaan lezen en studeren en nu mijn kennis over te dragen.

In 2015 heb ik Succesvol in Balans opgericht. Ik gaf live workshops en 1-op-1 coaching.

In het najaar van 2016 heb ik de online Spirituele Academie opgericht.

In 2017 ben ik gestart met het geven van Reiki cursussen en in 2018 heb ik de Reiki Therapeut Opleiding ontwikkeld.

Opleidingen

Nu ik eenmaal gestart ben met mijzelf persoonlijk ontwikkelen, kan ik mij niet voorstellen dat ik hier ooit nog mee ga stoppen. Het is zo gaaf om steeds nieuwe inzichten te krijgen, om je steeds verder te ontwikkelen als persoon en als coach en trainer. Ik heb onder andere de volgende opleidingen voltooid:

  • Reiki 1, 2, 3A Reiki Master en 3B Reiki Trainer
  • Strongwilled en motivatie training
  • NLP practitioner (erkend door Society of NLP)
  • NLP coach module
  • EFT practitioner + EFT Master
  • Kindercoach en opvoedcoach
  • Oplossingsgericht werken
  • Energetisch Therapeut ( 2 jarige opleiding op HBO niveau)
  • Medische Basis Kennis (HBO studie)
  • Acces Bars Facilitator

Team

Mijn opleidingscentrum is zo snel gegroeid, dat ik nu ondersteund word door het Succesvol in Balans Team. Als je contact met mij opneemt dan tref je Office Manager Babs, mijn steun en toeverlaat! Tijdens trainingen kun je Mary tegen komen als fantastische trainer.