Over Sandra


Ik ben Sandra van Lenthe, oprichtster van Spiritueel opleidingscentrum Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik trainer voor meer geluk, gezondheid en bewustzijn.

In mijn spiritueel opleidingscentrum geef ik online cursussen en opleidingen. Ik geef training over hooggevoeligheid, het ontwikkelen van intuïtie, Reiki cursussen en nog meer. Op alle gebieden ben ik ervaringsdeskundige en ik heb gemerkt dat trainen en healen via inwijdingen mijn kracht en missie is om bij te dragen aan een mooiere wereld. Sinds 2017 heb ik al 1.500+ Reiki inwijdingen mogen geven.

Ik ben de host van de gratis Succesvol in Balans Podcast met al 165.000+ downloads. Elke week vind je hier een nieuwe podcast met tips en inzichten om te groeien in bewustzijn.

Instagram is mijn favoriete Social Media kanaal en daar inspireer ik je ook graag.

Als je nog vragen hebt, stuur mij dan gerust een berichtje!