Reacties en ervaringen

Ervaringen van cliënten en deelnemers van de seminars / opleidingen vind je hieronder.

Coaching

Yvanka: “Sandra is een warme persoonlijkheid, straalt heel veel rust uit, oor-veroordeeld niet.
Ze heeft mij geleerd om weer het positieve te zien, dit heeft mij energie gegeven en hierdoor zit ik weer veel beter in mijn vel.
Ze heeft mij ook geleerd dat jij zelf degene bent die actie moet ondernemen als je dingen wilt veranderen. Op de bank blijven zitten en klagen gaat niet helpen en geeft geen voldoening. Doelen stellen, en deze bereiken geeft een goed gevoel. Als je goed voor jezelf zorgt komt je dit ten goede, thuis en op je werk.
Elke dag heeft mooie momenten, hoe klein dan ook, ik waardeer en zie deze nu ook. Ik ben er een positiever mens door geworden. Sandra bedankt!”

Marielle: “Door ons drukke leven met 6 kinderen vergeet ik soms goed voor mezelf te zorgen en ben ik heel erg druk in mijn hoofd. Sandra heeft mij geholpen om een stuk bewuster te worden van mijn gevoel en de rust in mijn hoofd weer te kunnen ervaren. Ook heb ik een stukje verleden een plekje kunnen geven. Is er geen werk meer aan de winkel….jawel! Maar Sandra geeft me genoeg ruimte om dit zelf te bepalen en me een aanzet te geven waar ik mee kan werken en over na kan denken. Als ik merk dat ik de draad weer even kwijt ga raken zal ik zeker weer een beroep doen op Sandra.”

Judith: “Ik kwam bij Sandra omdat ik al een tijd slecht in mijn vel zat. Sandra heeft mij geleerd grenzen te stellen en te focussen op mijn doelen. Na 2 sessies voelde ik mij weer vol energie!”

Marije: “De EFT behandeling waarbij je klopt op bepaalde punten was verrassend effectief. Ik voelde de energie door mijn lijf stromen én ik voel mij krachtiger. Dank je wel!”

Elvira: “Sandra is een hele warme persoonlijkheid. Ik vond de coaching heel bijzonder, ik voel mij echt beter en sterker.”

Saskia: “Tijdens het seminar was ik al onder de indruk van de warmte en kennis van Sandra. Daarna heb ik een aantal coaching sessies bij haar gevolgd en daar ben ik heel erg blij mee. Het heeft mij echt geholpen om weer meer in mijn kracht te komen.”

VIP dag Heel je blokkades

Lizzy: “Lieve Sandra, bedankt dat je met veel enthousiasme en gevoel mij de waardevolle technieken hebt geleerd. En dit in een veilige omgeving, zodat ik me er open voor durfde te stelen en jij me het vertrouwen hebt gegeven. Nogmaals dank!”

Bianca: “Lieve Sandra, vanaf het begin dat ik je leerde kennen, voelde ik een positieve klik/ connectie. Ik voelde ergens ook dat ik meer met jou en je trainingen in aanraking zou komen. En ja, dit is dus ook echt zo. Na de “Vrouwenpower” en losse trainingen online, sprak deze “heel je blokkades” mij direct aan. Ik moest hier iets mee doen en ja met en bij jou. Bedankt voor deze mooie en fijne dag. Je hebt me geholpen en verrast op meerdere vlakken”

Cindy: “In een kleine setting werken aan je blokkades is heel waardevol en ontzettend leerzaam. Het fijne aan deze technieken is, dat je het zelf thuis kunt toepassen. Je krijgt voldoende theoretische en praktische informatie. De begeleiding van Sandra is TOP! Ze weet de vinger altijd heel goed op de zere plek te leggen. Dank je wel Sandra voor deze fantastische dag!

Petra: “Praktische training met persoonlijke benadering. Het was voor mij een veilige plek om te oefenen met de technieken en met elkaar. Ik voel mij echt lichter na vandaag! Dank je wel mooie vrouw!

Sascha: “Een vertrouwelijke en open ambiance, waar ik mij veilig voelde. De Sedona techniek maakte veel in me los en het voelde heel bevrijdend. Sandra geeft professionele, rustige en vakkundige begeleiding.”

Vrouwenpower

Petra: “Gedurende de training ben ik meer in mijn kracht gekomen. Ik voel echt meer rust en vertrouwen. Sandra geeft de training heel enthousiast en ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.” 

Bianca: “Dank je wel voor de warme en fijne sfeer tijdens de trainingen Sandra. De naam Vrouwenpower trok mij direct aan! Ik heb geleerd mijn gevoel te volgen, als dit voor jou goed voelt, niet twijfelen DOEN!”

Judith: “Door het volgen van de trainingen ben ik rustiger geworden en loopt mijn hoofd niet meer over. Het is prettig om met een groepje vrouwen samen aan opdrachten te werken. Je leert zo echt van je eigen inzichten maar ook van de inzichten van anderen. Ik raad de vrouwen power zeker aan, Sandra is erg enthousiast en kan haar ideeën goed overbrengen!”

Reiki 1:

Meta: Reiki 1 is een inspirerende ervaring. Ik ervaar echt meer rust in mijzelf. Het is zo bijzonder om de energie door mij heen te laten stromen.”

Judith: “In 1 woord: WAUW!! Wat een magisch gevoel om de energie te voelen stromen!”

DroomLeven Pakket

Wendy: “Het DroomLeven Pakket heeft mij geholpen om anders naar dingen te kijken maar ook naar mezelf! Ik heb het gevoel dat ik weer op het goede spoor zit, ben positiever en zekerder van mijzelf.”

Michelle: “Het DroomLeven Pakket heeft mij geleerd om in de spiegel te kijken. Om het beste in mensen om mij heen te zien en in mijzelf. Leven in het hier en nu en zoekend naar mogelijkheden. Ik ervaar zoveel meer innerlijke rust. Sandra is voor mij DE coach. Enthousiast, open, eerlijk en daar als je haar nodig hebt. Het heeft mijn leven verrijkt.”

Seminar Grip op Emoties

Chantal: “Het was leuk en leerzaam om het seminar te volgen. In korte tijd een aantal bruikbare tips gehad. En alles was héél herkenbaar!”

Silke: “Dank je wel voor de bijzondere avond. Echt leerzaam en mooie dingen gehoord en gezien. Waardevol! Het was een moment om even de balans op te maken en bewust te worden van de dingen die het er echt toe doen.”

Cindy: “Ik heb veel nuttige en bruikbare informatie gekregen tijdens het seminar die goed toepasbaar is in het drukke gezinsleven”

Jeanna: “Sandra is gedreven, energiek en enthousiast. Ze heeft veel te vertellen en weet waar ze over praat.”

Mariska: “Eye-opening! Echt een heel interessant seminar, ik ga hiermee aan de slag!”

Marielle: “Een leuke manier om kennis te maken met de mogelijkheden die Succesvol in Balans biedt!”

E-Book 7 tips voor meer Rust en Balans

Linda: “Het boek is een echte aanrader! Het zorgt voor elke dag een mindful momentje.”

Judith: “Wat een eye-opener! Ik ben druk aan de slag met de tips en kan andere vrouwen dit boek zeker aanbevelen”

Elvira: “Dank je wel voor dit mooie E-Book! Het is duidelijk geschreven en zit vol praktische en toepasbare tips”

Lennie: “Dankzij het boek denk ik beter na bij wat ik doe, ik leef meer in het hier en nu. Het boek is een echte aanrader!”

Suzanne “Bedankt voor de tips! Ik heb ze als geheugensteuntje in mijn telefoon gezet en kijk daar minimaal 1 keer per dag op. Tip 4 heeft mij echt geholpen. Ik merk dat mijn kinderen (van 5 en 3 jaar) minder ‘zeuren’ als ik deze tip toepas.”

Seminar Omgaan met Hooggevoeligheid

Wendie: “Een interessant seminar waarbij je duidelijke en handige handvatten krijgt die je zelf in de praktijk kunt uitvoeren. Ik beoordeel dit seminar met een 9!”

Anoniem: “Als hooggevoeligheid nieuw voor je is, dan is dit echt een aanrader met heel veel tips”.

Sophie: “Een eye opener én een geruststelling dat ik met oefeningen kan leren prikkels buiten te sluiten. Ik zie nu ook hoe ik mijn kinderen kan gaan helpen.”

Mandy: “Ik vond het heel fijn om tijdens de meditatie te leren hoe je makkelijk dingen los kunt laten”

Jolanda: “Een leuk en interessant seminar. Ik zou het een ander in elk geval aanraden!”