Tips

Succesvol in Balans op Social Media

(klik op het logo om naar de Social Media pagina te gaan)

Dit is de sapcentrifuge die ik gebruik om elke ochtend bleekselderijsap te maken:

Het boek Medical Medium raadt het drinken van bleekselderij aan én vertelt je alles wat je wilt weten over de geheimen achter chronische en onverklaarbare ziekten + wat je ertegen kunt doen

Over dit boek heb ik het ook regelmatig, met de medicinale werking van veel soorten groenten, fruit en kruiden

Niet elke behandeltafel is een goede tafel. In dit artikel deel ik met jou waar je op moet letten bij het kopen van een behandeltafel én vertel ik je welke tafel ik gebruik.

Crypto:

Ik vind crypto een interessante en veelbelovende manier van investeren, waar ik ook heerlijk mijn intuïtie in kan zetten bij het kiezen van de munten en moment van aankoop en verkoop.

Eindelijk heb ik een app gevonden, waar je super eenvoudig Crypto munten kunt kopen en verkopen (gewoon via iDeal) en je dagelijks de koers kunt zien.

Als je via deze link de Bitvavo app gaat gebruiken, dan betaal je de eerste 1000 Euro geen handelskosten. Je kunt ook de code 0208232DD9 invullen.

Boekentips:

De boekenlijst voor de Reiki Therapeut Opleiding vind je HIER.

Overige leestips:

Koshi’s:

Deze Koshi’s gebruiken we tijdens de Reiki Therapeut Opleiding:

Overige tips:

Ik gebruik in de herfst / winter een daglichtlamp tegen een herfst- winterdepressie. Het daglicht verhoogt je energieniveau en stemming. Ik heb zelf een lamp van Philips, het model dat ik heb is niet meer verkrijgbaar, maar dit is de opvolger. De tweede lamp is een goedkoper alternatief, die ook goede reviews krijgt: