• Als ik op sta na een nacht van woelen en weinig slaap en ik zou ervoor kiezen om te zuchten, te steunen en te klagen over mijn slaapgebrek, dan heb ik een moeizame dag. Gegarandeerd. Ik heb het vroeger veel uitgeprobeerd, het is geen aanrader 😉

  Als de wekker gaat en ik neem waar dat ik weinig uren heb geslapen, dan heb ik een keuze hoe ik daar tegen aan wil kijken en hoe ik hiermee om wil gaan.

  Ik KIES ervoor om dankbaarheid te voelen voor ten minste drie aspecten in mijn leven.

  Elke dag, hoeveel ik wel of niet geslapen heb. Dankbaarheid voor het feit dat ik een dak boven mijn hoofd heb, voor mijn prachtige gezin, voor de zon die op komt. En na elke zin zeg ik “dank je wel, dank je wel, dank je wel”. Dankbaarheid heeft zo’n enorme kracht, hoe meer dankbaarheid je toont, hoe mooier je leven wordt.

  Vervolgens begin in met mijn ochtendritueel en ga ik een rondje EFT kloppen

  (mocht je nog niet weten wat dat is, je leest er meer over bij de Laat het los VIP dag). Ik klop 1 rondje en ik voel de energie weer stromen, echt zó super bijzonder.

  Dan vertel ik mijzelf “ik zit vol energie, ik voel mij fit, vitaal en gezond”.

  Dat herhaal ik een paar keer als een mantra om mijn brein te conditioneren.

  En vervolgens heb ik prima dag! Mijn man zegt soms verbaast aan het einde van de dag “je kunt er niets van merken dat je nauwelijks geslapen hebt!”. Vaak is dat pas het moment waarop ik mijzelf weer realiseer dat ik niet veel geslapen heb. Dan ben ik dankbaar dat ik mijzelf zo fit voel en een prima dag heb gehad. Tegelijk realiseer ik mij dat het een keuze was. Het was super gemakkelijk geweest om te zuchten, steunen en klagen.

  De vraag is, waar word je blijer van?

  Het leven heeft een deadline en niemand weet hoe lang je nog te besteden hebt op deze prachtige aarde. Wat je wel weet is dat er elke dag een dag van jouw tijd op aarde af gaat.

  Maak bewuste keuzes, neem de regie en creëer jouw realiteit.

  Niet alleen bij het aantal uren slaap, maar bij alles. In de relatie met je gezin, met vrienden, in je werk, in je vrijetijd besteding. Bij alles. Voel wat je echt wilt. Voelt iets licht of voelt het zwaar? Alles wat zwaar voelt is niet jouw realiteit, alles wat licht voelt is fijn en is wat je wel wilt.

  Bedenk wat je opties zijn, kies wat voor jou het lichtst, het fijnst voelt en neem acties om daar te komen.

  Alleen acties leiden tot resultaat. Geluk komt zelden uit de lucht vallen. Het zijn de acties en de gedachten die je ergens bij kiest te hebben. Kies jouw realiteit.

  Liefs,

  Sandra_4
 • Gun jij andere vrouwen ook meer positiviteit? Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken. 

  "Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen" 

 • Nog meer tips en inspiratie:

 • Ontspullen voor rust in je hoofd en je huis – 11 tips

  Ontspullen in huis zorgt voor meer rust in je hoofd. Een opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd. Probeer het maar eens! Ik geef je 11 tips om met ontspullen te beginnen. Door spullen weg te doen, wordt je leven lichter. Hoe meer spullen je verzamelt, hoe groter de ballast die je met je mee draagt.

  Lees verder

 • 3 tips voor een ontspannen Kerst

  Heb je zin in de Kerst of zie je op tegen de drukte en verplichtingen? Met deze 3 tips wordt de Kerst een stuk gezelliger en meer ontspannen! 1) Geniet van de mensen om je heen Uiteindelijk gaat het niet om de kerstboom, het eten, hoe schoon het huis is of de cadeautjes. De kern van het leven

  Lees verder

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.

GRATIS 3 gouden tips voor meer balans

Ben jij vaak druk in je hoofd en zou je best wat meer rust en balans willen?

 • Minder stress
 • Minder piekeren
 • Meer balans

Bij tip 3 ontvang je nu een extra cadeautje!

Ik heb ook een hekel aan spam en zal zorgvuldig met je gegevens omgaan.

x