VIDEO: Hoe ga ik ermee om als ik mij oneerlijk behandeld voel?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet tegen mijn kookpunt ga, wanneer ik mij oneerlijk behandel voel (door buitenstaanders, instanties, en dergelijke)? Dit kost mij achteraf heel veel negatieve energie. Dus hoe ga ik er beter mee om als ik mij oneerlijk behandel voel?

Deze vraag ontving ik van Tessa en ik denk dat dit onderwerp herkenbaar voor velen is. Zo vaak nemen we wat een ander doet of zegt heel serieus en denken we dat het over ons gaat, vatten we het persoonlijk op. Denk je dat je iets verkeerd doet, of je voelt je niet serieus genomen. De reactie van de ander voelt als heel oneerlijk.

Inzichten voor verandering

Vandaag wil ik de vraag graag voor je beantwoorden in deze video en je nieuwe inzichten geven.

Liefs,

Categorie├źnBlog