20 redenen om doelen te stellen

Vandaag geef ik je 20 redenen om het Next Level Doelen programma in te vullen.

Ik motiveer mijn klanten altijd om bij weerstand in het creatiedagboek 20 redenen op te schrijven waarom je iets WEL mag bereiken. Het is echt een super krachtige tool.

Ik werk hier zelf ook heel erg vaak mee. Elke keer dat ik weerstand voel, pak ik mijn creatiedagboek en ga ik schrijven. Ga ik 20 redenen op schrijven om mijn gevoel om te draaien, om te zien waarom ik het wel mag bereiken. Waarom mijn programma waardevol is. Of waarom ik een korting wel mag geven. Of ik een investering zal doen. En ga zo maar door.

Op dit manier ga je de toegevoegde waarde zien. Worden er dingen voor je duidelijk die je nog niet gezien had. We zijn vaak compleet gefocust op het probleem, op de blokkade, dat we de oplossingen en de fijne kanten niet zien. Door die 20 redenen op te gaan schrijven ontstaat er heel veel ruimte, ontstaan er nieuwe inzichten.

Vandaag wil ik 20 redenen met je delen waarom het een goed idee is het gratis 3 daagse Next Level Doelen Programma te volgen en in te vullen.

20 redenen waarom je dit echt niet mag missen! Hier komen ze:

1) Het Next Level Doelen programma trekt je uit je comfortzone

Het laat je nadenken op ALLE gebieden waar je wensen liggen. Zowel op werkgebied, als in vriendschappen, als qua gezondheid, over hobby’s en sporten, enzovoort.

2) Zo uitgebreid heb je nog nooit doelen gesteld

Het is echt een next level programma! Dit is niet zomaar een “ik wil graag wat afvallen” dit is ZO veel meer, zo uitgebreid heb je nog nooit nagedacht over doelen.

3) Het programma nodigt je uit om je doelen in stukjes op te delen

Je hoeft alleen de eerste stap te zien en de mijlpalen. Dat ga je inplannen en dan focus je op de eerste stap. Dit maakt het behapbaar en realiseerbaar.

4) Je maakt je doelen tastbaar door ze in te plannen in een jaarplanner

No excuses, gewoon plannen, voelen wanneer je wat gerealiseerd wilt hebben.

5) De vrijblijvendheid gaat van je doelen af

Hoe vaak is het al gebeurd dat je dacht “nou ja, dan maar niet”? Dat komt doordat je het niet belangrijk hebt gemaakt. Nu ga je jouw doelen echt belangrijk maken.

6) Je hoeft niet de hele berg in 1 keer te zien

Als jouw doel ver bij  je vandaan ligt, dan hoef je niet de hele weg te kunnen zien. Het gaat erom dat je begint met lopen, zodat je stap voor stap dichter bij jouw doel komt. Het programma steunt je hierin.

7) Het wordt voor jou super helder waar je wensen liggen

Je wist misschien niet eens dat sommige dingen belangrijk voor je waren, je had er gewoon nog nooit eerder over na gedacht. Nu weet je het wel, is het super helder. Het programma geeft jou die helderheid.

8) Bij elke module krijg je zowel een video als een werkboek

In de video leg ik je duidelijk uit wat de bedoeling is. Ik neem je stap voor stap mee  in dit proces.

9) Je doet het samen

Als je al deze gave doelen gesteld hebt, dan hoef je het vervolg niet alleen te doen. Ik kan je helpen. Je kunt het vervolgprogramma Doelen Waarmaken volgen of in het VIP programma stappen. Samen gaan we ervoor zorgen dat al jouw doelen realiteit worden.

10) Welke problemen heb je nu?

Wat zou je graag anders willen? Hoeveel geld, energie en tijd kosten deze problemen je nu? Dit programma bied je de oplossing, laat je nadenken over je doelen. Hoeveel is dat je waard? Waarschijnlijk heel veel!

11) Toegang tot het besloten Doelen Waarmaken programma

Als je het Doelen Waarmaken programma instapt, dan krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je onbeperkt vragen mag stellen. Dus mocht je ergens vast lopen, ik help je!

12) Klanten die het programma al ingevuld hebben zijn super enthousiast

Ik heb hele mooie reviews terug gekregen!

Hier lees je twee van de ervaringen van anderen:

Astrid ” Wat een verheldering, al na dag 1! Tot nu toe verdwaalde ik in subaspecten van grote doelen en raakte ik verstrikt in de overlappende en soms schijnbaar tegenwerkende gebeurtenissen. Sinds dit programma weer terug naar de grote lijn! En laten uitkristalliseren wat de echte belangrijke thema’s voor mij zijn in 2017. Ik voel dat er geschift wordt… hoofdzaken, bijzaken en totaal niet relevante aspecten die ik mag laten vallen. Bedankt voor deze fijne tool Sandra” 

Cindy: “Ik heb eigenlijk nooit eerder echt doelen gesteld. Ik deed mijn ding en voor ik het wist, was er weer een jaar voorbij. Afgelopen jaar heel erg bezig geweest met het ontdekken en ontwikkelen van mezelf. Ik sta aan het begin van mijn nieuwe leven. Heel fijn om zo concreet doelen te stellen. Ik heb zin in 2017!”

13) Het Next Level Doelen Programma is gratis!

Ik heb heel veel in mijzelf geïnvesteerd via opleidingen, cursussen en coaching om dit programma super goed aan te kunnen bieden. Dus hoe gaaf is het dat jij de kans krijgt om van al deze kennis te profiteren in dit gratis driedaagse programma? En als je het Doelen Waarmaken programma in wilt stappen, dan vraag ik slechts een hele kleine bijdrage.

14) Het programma is in jouw eigen tempo te volgen

Het Next Level Doelenprogramma is een driedaagse training, maar als jij het over een week wilt verdelen dan is dat prima. Het is niet aan bepaalde dagen gebonden. Begin gewoon en zie over hoeveel dagen je dit wilt verdelen.

15) Je loopt geen enkel risico

Het Doelenprogramma is volledig gratis te volgen en je beslist 100% zelf of je ook Doelen Waarmaken wilt gaan volgen. Geen kleine lettertjes, geen verplichtingen.

16) Je voelt dat het tijd is voor verandering

Omdat je voelt dat je niet meer in de waan van de dag wilt leven, en de dagen, weken en maanden voorbij wilt laten schieten.

17) Je voelt dat ik bij je pas

Omdat het je aanspreekt wat je tot nu toe van mij gezien, gelezen en gehoord hebt. Omdat je ergens wel nieuwsgierig bent waar ik je allemaal naar toe kan brengen.

18) Ik laat je volledig vrij in je keuzes

Jij kiest of je een vervolgprogramma in wilt. Jij kiest of je in jezelf wilt investeren. Ik heb daar echt werkelijk GEEN ENKEL oordeel over. Ik heb geen verwachtingen. Jij mag kiezen.

19) Word jij ook blij als je pure passie bij iemand ziet?

Ik heb met 100% passie dit programma geschreven. Dat zie je, dat voel je. Dit programma zorgt voor verandering in jouw leven. Zeker weten! 2016 loopt ten einde. Het is NU tijd om plannen te maken voor 2017

20) In het programma ga je jouw persoonlijke script schrijven

Dit script gaat je helpen om elke dag via de Wet van de Aantrekkingskracht jouw doelen te realiseren. Het script laat je geloven in jezelf en in jouw dromen. Een persoonlijk script is super belangrijk!

Dit zijn 20 redenen om je NU aan te melden voor het gratis Next Level Doelen Programma 2017. Heb je nog vragen? Zijn er dingen nog niet beantwoord? Laat het weten in de Facebookgroep of mail naar sandra@succesvolinbalans.nl

Liefs, Sandra