Is dit het nou?

Misschien herken je het wel. Je leven kabbelt vrolijk verder. Je bent druk met je gezin, met je werk, met het huishouden, met proberen tijd te maken voor vriendinnen. Tijd glipt vaak door je vingers. En misschien voel je er stress bij en misschien ook niet.

Heb jij zo’n moment gehad, waarop je dacht “is dit het nou?” Toen je nog op school zat was je altijd bezig met de toekomst. Keek je er naar uit om te werken. Je had vast dromen over waar je zou willen uitkomen, wat voor functie je zou ambiëren. En je zou trouwen en kinderen krijgen. Samen reizen, de wereld ontdekken. En vooral gelukkig zijn. Heel erg gelukkig zijn.

En nu heb je een baan. En nu heb je een gezin. En jullie hebben samen vakantie gevierd. Maar ben je ook volledig gelukkig? Of ben je ergens in deze hele reis jezelf een beetje kwijt geraakt?

Herken je dit?

Ik heb deze fase wel gehad. Ik heb toen gegoogled op 30-dip en op 40-dip. En ik kwam erachter dat dit eigenlijk hetzelfde is. Je bent op zo’n punt, waarin je je afvraagt “is dit het nou?” En er blijken héél veel vrouwen te zijn die dit gevoel hebben! Ik lees ook heel verhalen van vrouwen die het roer hebben omgegooid.

En ik ben één van die vrouwen. Ik zocht naar “iets” op het internet, ik had eigenlijk geen idee waar ik naar op zoek was. Iets om de sleur te doorbreken, iets om mijzelf te ontwikkelen, iets om te ontdekken wat ik zou willen.

Ineens was daar die site

Ik las de site. Ik zag de foto van de eigenaresse en ik voelde een klik. De persoon op de foto, haar verhaal, het resoneerde met mij. En dus melde ik mij aan voor een 1 daagse Reiki cursus. Ik wist wel een beetje wat Reiki was, maar had nooit gedacht dat het iets voor mij zou kunnen zijn. Maar dit voelde zo goed, dit kon ik niet naast mij neer leggen. Wat had ik te verliezen? Als ik het niks zou vinden, dan was ik in elk geval een ervaring rijker.

Daar is de bal gaan rollen

Dankzij die 1 daagse cursus heb ik mijzelf hervonden. Reiki leerde mij namelijk in contact te komen met mijn gevoel en nog meer mijn intuïtie te gaan volgen. En na die cursus volgde Reiki 2 en daarna stapte ik in haar 2 jarige opleiding… En ik voelde weerstand en ik voelde twijfel. Maar ik heb geen seconde spijt gehad dat ik hierin gestapt ben.

En ondertussen ben ik ook elders opleidingen gaan volgen. Ik kreeg de smaak te pakken. Ik voelde dat ik meer de coachingskant op zou willen en volgde nog meer opleidingen om handvatten te krijgen.

Ik startte begin 2015 mijn eigen coachingspraktijk en leerde met vallen en opstaan.

Inmiddels ben ik ruim twee jaar verder en ik heb volledig mijn passie en missie gevonden. Het trainen en coachen van vrouwen, zodat ook zij meer geluk in hun leven gaan ervaren doe ik zo graag!

En nu maak ik de overstap naar online coaching. Mega spannend! Ik voel de impact die het kan hebben, ik kan nu zo veel meer mensen bereiken. Ik wil de wereld een beetje mooier maken. Laten zien dat geluk een keuze is. Dat jij het leven in de hand kunt nemen en ook kunt kiezen voor groei!

Als jij resoneert met mij. Als jij voelt dat ik je verder kan helpen, dan doe ik dat heel erg graag.

Liefs, Sandra