De kracht van gedachten en 3 tips voor positieve gedachten

Nieuw: ik heb een video blog voor jullie gemaakt!

De hele dag door hebben we gedachten, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. We hebben maar liefst 60.000 gedachten per dag en dan komt nu het schokkende nieuws… hiervan zijn er zeker 40.000 negatief!

Negatieve gedachten hebben heel veel gevolgen:

  • Je gaat je er boos of verdrietig door voelen
  • Je zit niet lekker in je vel
  • en je kunt er op de langere termijn  zelfs letterlijk ziek van worden.

Ik vertel je in deze video heel graag meer over de kracht van al dat geklets in ons hoofd én drie stappen voor meer positieve gedachten. Want ik maak je wereld graag een beetje mooier!

Neem de leiding!

Wil je meer weten over hoe je de leiding kunt nemen, over hoe je meer leuke gedachten kunt creëren, volg dan het gratis webinar Neem de leiding over je gedachten.

Want we hebben allemaal zo’n kletskous in ons hoofd en veel mensen zijn zich er niet van bewust dat je daar invloed op kunt hebben. Dat je het brein even kunt laten zwijgen. Dat je meer leuke gedachten kunt maken. Jij bent de énige die denkt in joúw hoofd en dat betekent dus dat JIJ de baas bent over wat er daar gebeurt. Het webinar zit boordevol met waardevolle tips.

Ik leer je ook om positieve affirmaties te maken. Ik leer je waarom het goed is om met affirmaties te werken en wat er dan verandert.

Ik wil graag je wereld een beetje mooier maken met deze kennis!

Stop het piekeren

Als je steeds hetzelfde denkt of over hetzelfde onderwerp nadenkt dan noemen we dat piekeren. Als je piekeren wilt stoppen, dan heb ik hier een complete online training over ontwikkeld “stop het piekeren”. Een zeer effectieve training met hele waardevolle inzichten!

Liefs,

Sandra