Stop de zelfkritiek en stap in jouw kracht!

Herken je jouw innerlijke criticus? De innerlijke criticus is dat stemmetje in jou dat je kritiek geeft, zelfkritiek.

Speelt zelfkritiek ook een grote rol in jouw leven? Je bent niet de enige. We hebben vaak hoge verwachtingen van onszelf en hebben constant het gevoel dat er heel veel dingen zijn waar we beter in zouden moeten zijn of worden.

Er is natuurlijk helemaal niks mis met persoonlijke groei. Het is alleen niet nodig om overal perfect in te willen zijn, om constant kritiek op jezelf te hebben.

Ontdek jouw missie, jouw kracht

Iedereen heeft een verbazingwekkende kracht, onbeperkte mogelijkheden en magische creativiteit. En als ik zeg creativiteit, dan heb ik het niet over schilderen of muziek, maar over de creatieve gave op alle gebieden. Het vinden van creatieve oplossingen, van creatieve manieren om jouw passie te leven.

Of je nu een IT Specialist bent of een danser, als daar jouw passie ligt, dan ligt daar ook jouw oneindige creativiteit.

Alleen verliezen heel veel creatieve genieën hun oorspronkelijke karakter en passie, omdat de wereld veel van ze verwacht. Je raakt het contact met jouw ware bestemming, met jouw ware missie kwijt.

Want we moeten van onszelf in alles perfect zijn, we moeten fantastisch om kunnen gaan met de huidige technologie, we moeten uitblinken in sport, we moeten fantastisch kunnen dansen, we moeten schrijver en spreker zijn, we moeten een instrument foutloos bespelen, we moeten avontuurlijk zijn, we moeten een uitstekende kok zijn, en ga zo maar door.

Ontdek waar jij goed in bent

Je bent niet gemaakt om OVERAL perfect in te zijn. Wie heeft bedacht dat we ALLES maar zelf perfect moeten kunnen?

Je hoeft niet perfect te zijn in heel veel dingen, wees geweldig in een PAAR dingen!

Die paar dingen die een vonk ik jouw ogen brengen.

Dat waar jij echt blij van wordt.

Daar waar jouw passie ligt.

Iets waar jij dag en nacht voor wakker gemaakt mag worden, wat je zo graag doet dat het je heel veel energie geeft.

Een danseres hoeft geen goede hardloper te zijn

Als jij graag computers programmeert, dan hoef je geen muziekinstrument perfect te bespelen.
Als je musicus bent dan hoef je geen goede spreker te zijn.

Als musicus maak je muziek waar andere mensen blij van worden. Hoe geweldig is het om met dat wat jij het allerliefste doet, anderen kunt raken, kunt emotioneren. Dat jouw muziek er toe doet voor een ander.

Als koken jouw passie is, dan wil je anderen laten genieten van jouw geweldig kookkunsten. Jij geniet als iemand van jouw met hart en ziel bereidde maaltijd geniet.

Je hoeft niet goed te zijn in heel veel dingen, wees geweldig in dat waar jouw hart ligt, dat waar jouw passie ligt.

Durf de zelfkritiek los te laten

Keer naar binnen en vraag je af wat die paar dingen zijn die je echt graag doet, waar je energie van krijgt, waar je van gaat sprankelen. Doe dit moet de grootst mogelijke toewijding en laat jezelf daarmee schitteren in deze wereld.

Want als jij je richt op dat wat je het allerliefste doet, met volledige passie en met heel je hart, dan geeft dat je oneindig veel energie en geluk.

In de online training van Droom naar Missie geef ik je inzicht in wat voor jou belangrijk is, waar jou passie en missie ligt.

Liefs, Sandra